Naslovnica Trendi Film Creed III v kinematografe prihaja marca leta 2023

Film Creed III v kinematografe prihaja marca leta 2023

Avtor: Spletno Uredništvo
Ta teden je luč sveta ugledal prvi napovednik filma ‘Creed III’. Gre za režiserski prvenec Michaela B. Jordana, ki se bo vrnil tudi v glavni filmski vlogi Adonisa Creeda. Film naj bi predvidoma prišel v kinematografe marca 2023. Kot pove že naslov, bo to tretja filmska produkcija iz franšize ‘Creed’, katera je pravzaprav nadaljevanje kultne franšize Rocky.
 Film Creed III v kinematografe prihaja marca leta 2023

Filmu ‘Creed III’ bo skoraj zagotovo sledil še 4.  film te franšize, tokrat o ruskem boksarju Dragu (foto: Blitz Slovenia)

Studio Metro Goldwyn Mayer Pictures je pripravil in te dni objavil prvi napovednik filma ‘Creed III’. Meseca marca prihodnjega leta bo tako tudi v slovenske kinematografe vstopil ta režiserski prvenec Michaela B. Jordana, ki pa se tudi vrača v glavni filmski vlogi Adonisa Creeda. Ob njem bodo igrali še Tessa Thompson, Jonathan Majors, Wood Harris, Florian Munteanu, Mila Kent in Phylicia Rashad.

 »Jordan je režiral po scenariju Keenana Cooglerja (Space Jam: Nova legenda) in Zacha Baylina (Kralj Richard), po zgodbi Ryana Cooglerja (Črni panter: Wakanda za vedno) ter Keenana Cooglerja in Zacha Baylina. Producenti so Irwin Winkler, Charles Winkler, William Chartoff, David Winkler, Ryan Coogler, Michael B. Jordan, Elizabeth Raposo, Jonathan Glickman in Sylvester Stallone,« so sporočili s strani distributerja Blitz Slovenija.

Poleg tega so v izjavi za javnost navedli imena izvršnih producentov, direktorja fotografije, produkcijskega oblikovalca, montažerja, kostumografinje in omenili celo skladatelja, ki je napisal partituro. Kaj pa vsebina filma Creed III? Preteklost je vedno največji sovražnik – to je vse, kar so o vsebini razkrili v prvem obvestilu za javnost.

Po ogledu prvega video-napovednika pa hitro postane jasno, da se pod besedo preteklost skriva Adonisov velik prijatelj Damien, ki je zadnjih 18 let preživel v zaporu. Tam je pridno treniral boks in nabiral mišice, sedaj pa hoče nadoknaditi zamujeno ter pobrati vso slavo in denar, ne glede na ceno.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.