Naslovnica Oglaševanje Elektro-Klima rešitev za vaše hlajenje in ogrevanje

Elektro-Klima rešitev za vaše hlajenje in ogrevanje

Avtor: Spletno Uredništvo

Prijetno bivanje v ohlajenem ali ogrevanem prostoru….

Elektro-Klima ima rešitev za vaše hlajenje in ogrevanje… (foto: elektro-klima.si) 

 

Poleti, ko se zunanje temperature”strmo” dvignejo nad 30 stopinj Celzija, postane tudi bivanje v ne ohlajenem prostoru neudobno. Zato imamo v podjetju Elektro-Klima dolgoročno rešitev za nastalo situacijo. To so klimatske naprave priznanih blagovnih znamk med katerimi prednjačijo: Panasonic, Toshiba, Gree, Mitsubishi Electric, Daikin kot tudi Fujitsu.

Pohvalimo se lahko z dolgoletno tradicijo poslovanja, številnimi uglednimi referencami, odličnim razmerjem med kvaliteto in ceno, širokim spektrom znanja in izkušenj kot tudi z strokovno usposobljenim kadrom.

Klimatska naprava

Ko so zunanje temperature neznosno visoke, je klimatska naprava idealna rešitev. Le-ta pa naj bo nameščena v prostoru kateri je v največjem obsegu izpostavljen udaru vročine in sonca. Tukaj je govora o prostorih, ki so orientirani na južno stran neba. Ko bo takšen prostor primerno ohlajen, boste s tem rešili večji del problema in bo posledično tudi bivanje postalo bolj prijetno in znosno. V kolikor pa obstaja več takšnih prostorov, ki so v poletnih mesecih najbolj izpostavljeni viru prekomerne toplote, je logično da je potrebno “rešiti”vsak prostor posebej.

Pomembno je tudi kakšen tip notranje enote boste izbrali. Pri nas lahko izbirate med: stenskimi in talno-stropnimi klimami. Kot tudi med kasetnimi in kanalskimi klimami. V ponudbi imamo tudi klime z multi sistemom. To v praksi pomeni, da je več notranjih enot povezanih na eno zunanjo enoto.

Toplotne črpalke

Ogrevanje v hladnejših mesecih v letu marsikateremu gospodinjstvu predstavljaja veliki strošek. Pri tem se v večini primerov poraja vprašanje: “Na kakšen način se lahko zmanjšajo ogrevalni stroški?” Eno izmed najbolj učinkovitih rešitev predstavljajo toplotne črpalke.

Primarni pomen toplotne črpalke je izkoriščanje obnovljivega vira energije s katerim ogrevamo bivalne prostore in sanitarno vodo. Pri tem se v neomejenih količinah iz neposredne okolice izkorišča energijski vir toplote bodisi iz zraka, zemlje ali pa iz vode. Tukaj toplotna črpalka za nemoteno delovanje porabi med 20 – 50% električne enrgije med 50 in 80% energije pa pridobi iz zraka, vode ali zemlje. Posledično se lahko z minimalnim energijskim vložkom lahko ogreva sanitarno vodo, prostore ali pa kar celotne objekte.

Z našimi toplotnimi črpalkami ne boste prihranili samo pri ogrevanju, ampak se boste izognili tudi nakupu in montaži klimatske naprave, ker boste z toplotno črpalko lahko prostore tudi hladili.

Dovolite nam, da vam na kratko predstavimo najbolj pomembno funkcijo toplotne črpalke. In to je energijska učinkovitost. Sama energijska učinkovitost je v veliki meri odvisna od same vrste toplotnega vira kot tudi od temperature. Da se zagotovi maksimalno učinkovitost, je potrebna čim manjša razlika med temperaturo vira in odjema.

Toplotne črpalke bodo dolgoročno zmanjšale ogrevalne stroške…(foto: freepik.com)

 

Elektroinštalacije

Za bolj bogato in raznoliko ponudbo pa smo poskrbeli z elektroinštalacijami. Vse naše elektroinštalacije so primerne za novogradnje, adaptacije že obstoječih prostorov in objektov kot tudi pri urejanju podstrešnih stanovanj. Storitve elektroinštalacij smo razdelili v dve skupini. V prvo skupino se uvrščajo jakotočne inštalacije, ki so primerne predvsem za razsvetljavo, zasilno oziroma varnostno razsvetljavo kot tudi za napajanje ogrevalnih sistemov, vtičnic, električnih naprav in strojev ter klimatskih sistemov. Druga in nič manj pomembna skupina je tako imenovana Izvedba šibkotočnih instalacij. V to skupino se uvrščajo inštalacije primerne za domofone, računalniška omrežja, videofone in video nadzor kot tudi inštalacije za protivlomne sisteme.

Tudi elektroinštalacije za nas ne predstavljajo ovir…(foto: freepik.com)

 

Hlajenje ali ogrevanje kot tudi elektroinštalacije za nas ne predstavljajo ovir. Čimprej nas kontaktirajte ter si zagotovite svoj termin.

 

Elektro Klima, Černoša Branko s.p.
Brecljevo 6
3240 Šmarje pri Jelšah

Kontakti:
Tel: +386 (0) 40 629 533
E-mail: info@elektro-klima.si
Spletna stran: www.elektro-klima.si

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.