Naslovnica Oglaševanje EKO PRETOK – strokovnjaki za čisto kanalizacijo

EKO PRETOK – strokovnjaki za čisto kanalizacijo

Avtor: Spletno Uredništvo

Ko potrebujete čisto kanalizacijo ali greznico, smo tukaj za vas….

Specialisti za preglede, čiščenje in popravila vseh vrst cevovodov…..(foto: ekopretok.si)

Eko pretok d.o.o. je podjetje, ki je specializirano za preglede, čiščenje in popravila vseh vrst cevovodov – odplak, kanalizacij, greznic, lovilcev maščob in vseh ostalih vrst odtočnih sistemov. Sedež podjetja je v bližini Grosuplja (v osrednjeslovenski regiji), naše dejavnosti pa izvajamo po vsej Sloveniji.

Podjetje v današnji obliki deluje od leta 2016, delovne izkušnje pa smo pričeli nabirati že veliko pred tem. Danes se ponašamo z vrhunsko usposobljeno strokovno ekipo, ki je fleksibilna, odzivna in zaupanja vredna, tako lahko da našim strankam vedno zagotovimo izjemno visoko kakovost vseh naših storitev.

Pri naših dejavnostih uporabljamo najsodobnejšo tehnologijo in z mini kamero pregledujemo vse vrste cevovodov. Tako lahko najprej ugotovimo, kje tiči težava, nato se precej lažje odločimo za najboljši način odprave te težave in nazadnje lahko kar na lastne oči tudi preverimo, kako ta rešitev dejansko deluje.

V podjetju Eko pretok d.o.o. poskušamo vedno maksimalno zadovoljiti naše stranke ter z njimi ustvariti in negovati zelo dobre poslovne odnose. Pri prav vseh naših delovnih aktivnostih pa nas nenehno spremlja tudi poudarjena skrb za varovanje okolja.

Vizija podjetja Eko pretok d.o.o. podjetja je biti ponudnik zaokrožene palete storitev na področju pregledov, čiščenja in popravila vseh vrst cevovodov, do uresničitve naših načrtov pa nameravamo priti prek nenehnega strokovnega izpopolnjevanjem znanja in posodabljanja tehnologije posegov.

Tako se že nekaj let profesionalno ukvarjamo s sanacijami najrazličnejših cevovodov s pomočjo uporabe najmodernejše nemške tehnologije za tovrstna popravila Spray-Liner® . Ta metoda sanacij je vse bolj priljubljena, saj poteka absolutno brez izkopov ali razbijanj zidov, zato je priročna, cenejša, enostavna, hitra in hkrati enako zanesljiva kot ostale klasične oblike sanacij.

PONUDBA STORITEV PODJETJA EKO PRETOK

Čiščenje kanalizacij

Zamašitve kanalizacijskih sistemov lahko povzročijo številne neprijetnosti, pa tudi ogromno materialno škodo, predvsem v večstanovanjskih objektih. Odmetavanje odpadkov v odtoke je eden med najpogostejših vzrokov za zamašitev kanalizacije, ne glede na to pa je potrebno redno pregledovati in čistiti cevovode. V podjetju Eko pretok tudi strokovno ocenjujemo nabiranje oblog na stenah cevovodov, oz. njihovo debelino in sproti preverjamo morebitno prisotnost mehanskih poškodb cevi.

Čiščenje greznic

V skladu z zakonskimi predpisi o ravnanju z odpadki je potrebno vsebino, ki se nabira v greznicah, izčrpati in oddati na prav za ta namen predvidene objekte s čistilnimi napravami. Če se torej želite izogniti vsem birokratsko-logističnim zapletom, neprijetnemu smradu, morebitnim zamašitvam in nepredvidenim izlivom vaših prepolnih greznic, potem nas kar pokličite in mi vas bomo rešili vseh skrbi.

Čiščenje kuhinjskih odtokov

Vse počasnejše odtekanje vode iz kuhinjskih odtokov je neizbežna posledica oblog, ki se s časom naberejo v vaših ceveh. Največkrat gre za ostanke hrane, kavne usedline, vodni kamen in ostanke raznih maščob, vse skupaj pa običajno kmalu začne tudi smrdeti. Te obloge se s časom tako močno prilepijo, da zahtevajo mehansko oz. fizično odstranjevanje, za kar smo v podjetju Eko pretok seveda posebej usposobljeni in specializirani.

Pri nas zamašeni kanalizacijski sistemi nimajo šans….(foto: ekopretok.si)

Čiščenje lovilcev maščob

Ker objekti z večjimi kuhinjskimi kapacitetami (šole, gostinski lokali, hoteli, bolnišnice…) uporabljajo posebne lovilce maščob oziroma posebne separatorje kuhinjskih maščob, jih je prav tako potrebno zelo redno čistiti. Le tako se lahko zagotavlja njihovo optimalno delovanje in tudi izpolnjevanje vseh zdravstveno-higienskih predpisov.

Čiščenje ponikovalnic

Poleg vseh ostalih aktivnosti se v podjetju Eko pretok posvečamo tudi čiščenju propustov, peskolovov ter ponikovalnic. Vsi namreč delujejo pravilno le tedaj, ko so redno vzdrževani. Z odstranjevanjem nanošenega materiala Vam spet zagotovimo primerno pretočnost.

Sanacije cevovodov

Leta 2018 smo v Sloveniji kot prvi pričeli uporabljati edinstveno tehnologijo Spray-Liner®, ki omogoča učinkovite sanacije cevovodov brez izkopov in podobnih gradbenih posegov. Spray-Liner® je namreč nemška tehnologija, ki omogoča nanos homogene notranje prevleke na cevi. Uporablja se predvsem v notranjosti objektov, prinaša pa številne prednosti.

Kot prvo omogoča obnovo cevovodov brez rušenja sten, tal ali stropov. Tovrstna sanacija ne povzroča toliko hrupa, onesnaženja in umazanije, kar je velika prednost zlasti pri obnovah v skupnih stanovanjskih objektih, bolnišnicah, šolskih ustanovah in hotelih. Poleg tega saniranje poteka izredno hitro, vse naštete prednosti pa za stranko pomenijo tudi nižje stroške.

Poleg cenovne ugodnosti pa se ob saniranju vsak korak postopka beleži z video-kamero, zato ga lahko nadzorujemo in zagotavljamo visoko kakovost posega. Ena od zares številnih prednosti te najmodernejše tehnologije je tudi uporaba posebne epoksi smole, ki je patentirana v Nemčiji. Obloga iz te posebne smole Vam po koncu sanacije garantira dolgotrajno neprepustnost ter dodatno zaščito pred korozijo in obrabo cevi. Epoksidna smola Spray-Liner® ne vsebuje stirena, nima negativnih vplivov na zdravje oz. na okolje.

Ta zares učinkovita sodobna tehnologija se lahko uporablja za saniranje vseh vrst kanalizacijskih cevi, tipičnih poškodb na betonskih, litoželeznih, svinčenih ter PVC cevovodih (mehanske obrabe cevovodov, poroznost cevovodov, radialne ali vzdolžne razpoke, iztekanje in korozijo), poleg tega pa je združljiva z vsemi ostalimi metodami obnov cevovodov.

Pregled cevi z video-kamero

S pomočjo uporabe različnih video-kamer našim klientom ponujamo izjemno učinkovit pregled kanalizacijskega omrežja in vseh ostalih cevovodov. Tovrstni video-pregled nam namreč omogoča ugotovitev dejanskega stanja cevi in hkrati pomaga določi vzrok za morebitno nepretočnost.

Stranki nato posredujemo posnetke pregleda, poročilo z opisom dejanskega stanja in ter tudi naš strokovni predlog, kako odpraviti težave. Video-tehnologija, ki jo uporabljamo, pa je povsem primerna tudi za preglede prezračevalnih sistemov.

Preverjanje tesnosti

Preizkus tesnosti je izjemno pomemben tako v starejših, kot tudi v novozgrajenih kanalizacijskih omrežjih oz. ostalih cevovodih. Testiranje tesnosti opravljamo z ustrezno opremo, ki je v skladu z vsemi predpisi o preizkusih vodotesnosti.

Prečrpavanje vode v primeru poplav

Zaradi vse bolj ekstremnih podnebnih sprememb prihaja do vse večjega števila ekstremnih vremenskih ujm. Tako lahko nenadne močne padavine in z njimi povezane nepričakovane poplave lahko ogrozijo vašo klet, delavnico ali hišo – naše delovno vozilo je zato opremljeno s posebno črpalko za prečrpavanje vode in v primeru poplav se seveda tudi mi ekspresno hitro odzovemo.

V primeru poplav imamo vozilo primerno za prečrpavanje vode….(foto: ekopretok.si)

 

Vaši cevovodi močno smrdijo, puščajo ali celo poplavljajo? Z Eko pretokom boste z eno potezo elegantno odplaknili vse vaše težave!

 

EKO PRETOK d.o.o.
Spodnja Slivnica 107
1290 Grosuplje

Kontakti:

Gsm: +386 (0)41 330 451
E-mail: info@ekopretok.si
Spletna stran: www.ekopretok.si

 

 

 

 

 

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.