Naslovnica Oglaševanje Družinski hotel v neokrnjeni naravi

Družinski hotel v neokrnjeni naravi

Avtor: Spletno Uredništvo

Zreče že vrsto let veljajo za izrazito turistično mesto, kjer boste vsi z aktivnim življenskim slogom, našli nekaj zase…

Dobrodošli v Garni hotelu Zvon….(foto: garnihotelzvon.si) 

 

Ko boste naslednjič prišli v Zreče na krajši ali daljši oddih, si rezervirajte prenočišče v udobnem in po domačnosti znanem Garni hotel Zvon.

Naš družinsko vodeni hotel se nahaja na nadmorski višini 396 metrov ter je z vseh strani obdan z neokrnjeno naravo katera kar sama od sebe “kliče” po raziskovanju in aktivnemu preživljanju prostega časa.

Ob prihodu vas bo sprejelo prijazno, visoko kvalificirano in vedno nasmejano osebje. V kolikor bo pri nas bivala celotna družina, boste nastanjeni v enem izmed družinskih apartmajev. Drugače pa lahko izbirate med dvo ali večposteljnimi sobami.

Ker se pri nas držimo načela, da je domačnost na prvem mestu, v ta namen sprejmemo do 56 gostov. Vse sobe in apartmaji pa so opremljeni s sodobnim interierjem, ki nudi vso udobje in domačnost današnjega časa: internet, televizija, klimatska naprava, mini bar….Po predhodnem dogovoru in doplačilu vam pripravimo tudi otroško posteljico. Nismo pa pozabili niti na vaše hišne ljubljenčke, saj so le-ti pri nas vedno dobrodošli.

Poleg samega bivanja je v ceno vključen tudi zajtrk in končno čiščenje. Lahko pa se odločite tudi za polpenzion za katerega je potrebno doplačilo.

Pogled na okolico….(foto: garnihotelzvon.si)

 

Kot je bilo že uvodoma predstavljeno, se nahajamo v mestu, kjer ima turizem in z njim povezane aktivnosti, izrazito če ne celo “glavno vlogo”. Tako boste v času vašega bivanja pri nas, raziskovali in odkrivali lepote naše male vendar lepe države.

Le 15 kilometrov od hotela se nahaja Rekreacijski center Rogla. Vsi adrenalinski in ostali športni navdušenci, boste tukaj v vseh letnih časih, našli številne športne aktivnosti.

Poleti boste na številnih igriščih uživali v igranju tenisa, nogometa ali košarke. Kolesarji se ne boste mogli upreti adrenalina polnih gorskih poteh. Pri nas boste uživali tudi “izletniški kolesarji”. Na voljo vam je tudi nordijsko rolanje.

V kolikor ste ljubitelji pohodništva, vljudno vabljeni med smreke Pohorskega gozda. Pot vas bo vodila do znamenitega Zreškega jezera. To je manjše jezero katero je primerno za oddih, ribarjenje ali pa se udeležite katerega izmed piknikov, ki jih v lepem poletnem vremenu nikoli ne zmanjka.

Priporočamo obisk Brinjeve gore, Ošlakove kovačije, Skomarske hiše in Lovrenških jezer. Povzpnite se na stolp na Rogli ali pa pojdite do koče na Pesku.

Zreče z okolico so raj za vse tiste z aktivnim življenskim slogom…(foto: garnihotelzvon.si)

 

V zimskem času je tukaj pravi raj za vse smučarje in ljubitelje snežnih aktivnosti. Urejenim progam za smučanje, deskanje ali progam namenjenim teku na smučeh, se nikakor ne boste mogli izogniti.

Terme Zreče pa so za relaksacijo in wellness sprostitev, več kot odlična izbira v vseh letnih časih.

Obiščite nas. Prijazni domačini vas pričakujemo.

 

Garni Hotel Zvon
Slomškova ulica 2
3214 Zreče

Kontakti:
Tel: +386 (0) 3 7573600
Fax: +386 (0) 3 7573620
E-mail: hotel.zvon@siol.net
Spletna stran: www.garnihotelzvon.si
Koordinate: 46.369556, 15.392414

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.