Naslovnica Trendi Družinski dvoboj se bo pričel v ponedeljek

Družinski dvoboj se bo pričel v ponedeljek

Avtor: Spletno Uredništvo
V ponedeljek zvečer bo na Planet TV na sporedu uvodna oddaja novega kviza ‘Družinski dvoboj’. V prvi oddaji pa si bosta s svojima družinama nasproti stala Denis Porčič – Chorchyp in Challe Salle.
Družinski dvoboj se bo pričel v ponedeljek

Ekipa družine Porčič med snemanjem prve oddaje (foto: PR Planet TV)

V ponedeljek, 6. junija, bo na Planet TV ob 19.45 startala nova oddaja in sicer gre za kviz ‘Družinski dvoboj’. V resnici pa gre za novo slovensko verzijo kviza ‘Family feud’, ki se je v Združenih državah Amerike pričel prvič predvajati leta 1976 in je en od kvizov z najdaljšim predvajanjem. Planet TV je prvo verzijo tega kviza predvajal že leta 2013, a se je tedaj kviz imenoval ‘Kdo bo koga’ in ni bil z družinskim predznakom.

»V kvizu se med seboj pomerita dve štiričlanski ekipi družinskih članov. Na začetku predstavnika vsake družine skušata prva pritisniti na gumb in odgovoriti na vprašanje z najpogostejšim odgovorom stotih vprašanih ljudi. Če predstavnik družine pove najpogostejši odgovor, lahko njegova skupina prevzame igro in razkrije vse ostale odgovore. Družina, ki se prebije v finale tekmovanja, se poteguje za glavno nagrado,« so pravila pojasnili s Planet TV.

V prvem kvizu si bosta v ponedeljek s svojima družinama nasproti stala Denis Porčič – Chorchyp in Challe Salle. V torek se bo družina Cok, katere glava bo mlada igralka in producentka Lea Cok, borila z družino Lešnjek na čelu s pevko Sašo. V sredo se bodo na eni strani člani skupine Game Over in Sebastian, na drugi ansambel Galama, v četrtek pa si bodo nasproti stala dekleta in fantje iz Poroke na prvi pogled. Kviz bo sicer na sporedu od ponedeljka do četrtka.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.