Naslovnica Oglaševanje Darin je več kot le računovodsko podjetje

Darin je več kot le računovodsko podjetje

Avtor: Spletno Uredništvo

Smo več kot le računovodski servis….Smo več kot le računovodski servis….

Darin je več kot le računovodsko podjetje

Smo več kot le računovodski servis…. (foto: Enter Point Slovenija) 

 

Mineva že več kot 20 let, od kar je podjetje Darin d.o.o. pričelo z nudenjem svojih storitev. Skozi vsa ta leta smo osredotočeni na to, da se neprestano razvijamo in širimo ponudbo naših storitev ter na tak način spremljamo želje in potrebe naših partnerjev. Sodelujemo s samostojnimi podjetniki, malimi in srednje velikimi podjetji, neprofitnimi organizacijami in zavodi. Stremimo k uresničevanju ciljev naših partnerjev.

Strokovnost je naša temeljna vrednota in zaveza. Darin d.o.o. velja za visoko strokoven, zanesljiv in prijazen računovodski servis, ki z sodobnimi informacijskimi rešitvami našim partnerjem zagotavlja podporo najvišje kakovosti in individualni pristop.

Smo ekipa visoko strokovnih sodelavcev z bogatimi specifičnimi znanji in izkušnjami. Redno razvijamo nove rešitve, ki so usmerjene k vrednotam predanosti, integritete in strokovnosti. Skrbimo za zdravo in stimulativno delovno okolje naših zaposlenih, hkrati pa spodbujamo njihov osebni in strokovni razvoj ter skrbimo za njihovo osebno in strokovno zadovoljstvo. Udeležujemo se mnogih izobraževanj in se poslužujemo prenosa znanja, da lahko našim partnerjem nudimo kakovostno opravljene storitve.

Z vsakim naročnikom se predhodno dogovorimo za najoptimalnejši način opravljanja storitev, saj nam je zadovoljstvo naših naročnikov na prvem mestu. Zahteve naročnika v celoti upoštevamo, saj je naše vodilo takojšen odziv na le-te.

Dejavnosti, ki jih nudimo so:
Celovite računovodske storitve in knjigovodstvo, pod kar uvrščamo vodenje glavne in pomožnih knjig, vodenje evidence osnovnih sredstev in obračun amortizacije, obračun obresti, obračun DDV, obračun plač in drugih prejemkov, priprava IOP, opominov in izvršb, knjigovodstvo in izdelava medletnih in letnih poročil, kar vključuje bilanco stanja in uspeha, davčne bilance in poslovna poročila.
Davčno in finančno svetovanje obsega svetovanje iz različnih področij, kot so davek na dobiček pravnih oseb, davek na dodano vrednost, dohodnina, izbira virov financiranja, naložbe finančnih sredstev, nakup in prodaja podjetja, prestrukturiranje podjetja, ukvarjamo pa se tudi z izdelavo dokumentacije za pridobitev posojil, pripravo strateških in poslovnih načrtov, vrednotenjem delnic ter drugih sredstev in varovanjem pred tveganji.
Kadrovsko in poslovno svetovanje v okviru katerega spremljamo kadrovske evidence, pripravimo delovno pravne akte za podjetja in izvedbene akte, predlagamo kadrovske postopke, vodimo personalne mape, pripravimo dokumentacijo ob sklenitvi in prenehanju delovnega razmerja ter dokumentacijo za javni razpis za zaposlitve.
• Uporaba programa VASCO

Darin je več kot le računovodsko podjetje 1

Celovite računovodske in knjigovodske storitve….(foto: freepik.com)

 

Zakaj je računovodstvo Darin prava izbira?

Imamo dolgoletne izkušnje, smo strokovni, natančni in ažurni. Upoštevamo zakonodajo in redno sledimo spremembam, kar zahteva tudi stalno in sprotno izobraževanje vseh zaposlenih, saj lahko le tako partnerjem predlagamo pravilne odločitve. Takoj ko se pojavijo vprašanja, želimo imeti nanj pripravljene pravilne odgovore in prave rešitve, kar dosežemo z nenehnim učenjem. Ponašamo se z hitro odzivnostjo in ažurnostjo. Odlikujeta nas prilagodljivost individualnim potrebam naših strank ter ustrezno zavarovana strokovna odgovornost. Zavedamo se pomembnosti zaupnosti podatkov naših partnerjev.

Odgovorno jemljemo partnerski odnos in sodelovanje usmerjamo k skupnem cilju. Stremimo k temu, da vedno izkoristimo vse priložnosti in potencial naših partnerjev, ter tako okrepimo njihov položaj na trgu. Rezultat je obojestransko zadovoljstvo, dolgoročno sodelovanje in napredek.

Darin je več kot le računovodsko podjetje 2

Izkušnje, strokovnost, natančnost in ažurnost so naše prednosti….(foto: freepik.com)

 

Če bi tudi vašem podjetju katera od naših storitev olajšala poslovanje, nas čim prej kontaktirajte. Skupaj bomo oblikovali prave rešitve.

 

Računovodski servis Darin d.o.o.
Velesovska cesta 49
4208 Šenčur

Kontakti:
Tel: +386 (0) 4 25 19 150
E-mail: info@darin.si
Spletna stran: www.darin.si

Delovni čas:
Od ponedeljka do petka: od 08:00 do 13:00 ure oziroma po dogovoru
Sobota in nedelja: zaprto

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.