Naslovnica Oglaševanje DANEKS d.o.o. Ljubljana – za poenostavljeno in optimizirano poslovanje

DANEKS d.o.o. Ljubljana – za poenostavljeno in optimizirano poslovanje

Avtor: Spletno Uredništvo

Uvrščamo se med vodilne računovodske servise…..

Uvrščamo se med vodilne računovodske servise…..(foto: Enter Point Slovenija)

 

V računovodskem servisu Daneks smo z delom pričeli že leta 1997, v vseh teh letih do današnjega dne pa smo se iz dneva v dan marljivo trudili, da bi profesionalno izpolnili vse zahteve oziroma potrebe naših strank.

Naša dejavnost obsega predvsem računovodske, knjigovodske in revizijske dejavnosti ter tudi davčno svetovanje. Med našimi strankami so tako večje gospodarske združbe, kot tudi mikro, mala in srednja podjetja, javne ustanove, samostojni podjetniki…

Sedež računovodskega servisa Daneks se nahaja na lahko dostopni lokaciji v Črnučah, v neposredni bližini osrednje magistralne cestne povezave med središčem Ljubljane in Trzinom (oz. Domžalami).

Zakaj se stranke odločajo za Daneks?

Prednosti, ki vam jih nudimo na računovodskem servisu Daneks, so številne. Najprej so tu naše več kot 20-letne izkušnje, saj smo v vsem tem času pridobili veliko zadovoljnih strank in s tem tudi veliko uglednih referenc.

Ena od osnovnih prednosti pa je zagotovo ta, da vam vedno nudimo zelo ugodne cene storitev, oziroma našim klientom zagotavljamo zelo dobro razmerje med kakovostjo opravljenih storitev in cenami naše ponudbe.

Za popolno zadovoljstvo strank pa to še ne zadostuje, potrebnega je še nekaj več. V našem računovodskem servisu Daneks d. o. o. se od drugih sorodnih servisov ločimo po tem, da vam zagotavljamo zelo osebni pristop do klientov.

Držimo se namreč nenapisanega pravila, da ne pretiravamo s številom naših strank, ampak se raje omejimo – zato, da se lahko vsakomur posvetimo še bolj pedantno, skrbno in natančno. Po našem mnenju to sodobni časi tudi izrecno zahtevajo.

Podobno pomembna je ažurnost. Našim strankam zagotavljamo maksimalno odzivnost in hitrost opravljanja storitve. Našega dela ni konec, dokler ga nismo res zaključili, ne glede na urnik poslovanja. Poleg tega smo vedno na voljo za svetovanje.

Da bi lahko obdržali naš visok strokovni nivo delovanja, je po drugi strani potrebno nenehno spremljati vse zakonske novosti in tudi razne tehnično-operativne novosti.

Našo izjemno zanesljivost in resnost v vlogi poslovnega partnerja izkazujemo s strogim spoštovanjem vseh načel poslovne zaupnosti.

Da bi vas razbremenili in vam še dodatno prihranili čas, v računovodskem servisu Daneks d. o. o. namesto vas poskrbimo tudi za vse potrebne dokumente – pa naj gre za osebni prevzem, dopise preko elektronske pošte in tudi pošiljke prek navadne pošte.

Smo strokovni, ažurni in zagotavljamo zelo ugodne cene storitev….(foto: pixabay.com)

 

Računovodske, knjigovodske in ostale storitve

V naši ponudbi so:

– računovodske storitve 
– knjigovodske storitve
– vodenje glavne knjige
– vodenje poslovnih knjig
– davčno svetovanje
– obračun plač
– obračun avtorskih honorarjev
– obračun prispevkov
– obračun potnih nalogov
– obračun amortizacije osnovnih sredstev
– priprava podjemnih pogodb
– izračun dohodnine
– obračun DDV-ja
– izdelava letnih in medletnih poslovnih bilanc oz. poročil
– izdelava davčnih bilanc
– priprava različnih poročil
– elektronsko komuniciranje z državno upravo za oddajo različnih obrazcev
– druge storitve po dogovoru

Naj finance vašega podjetja rastejo z našo pomočjo….(foto: pixabay.com)

Pri opravljanju vseh naših storitev oz. aktivnostih hkrati težimo k temu, da vam čim bolj poenostavimo in optimiziramo poslovanje.

Računovodski servis DANEKS je sinonim za hitro, poceni in profesionalno opravljeno delo!

 

Daneks d.o.o.
Pot k sejmišču 30
1231 Ljubljana – Črnuče

Kontakti:

Tel 1: +386(0) 1 563 37 24
Tel 2: +386(0) 1 563 37 23
Gsm: +386(0) 51 360 666
E-mail: daneks@siol.net

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.