Naslovnica Oglaševanje Damijan servis – rešitev za vaše kolo in smuči

Damijan servis – rešitev za vaše kolo in smuči

Avtor: Spletno Uredništvo

Vse za kolesarstvo in smučanje na enem mestu…

Damijan servis – rešitev za vaše kolo in smuči…(foto: facebook.com/Damijan-Servis) 

 

Pisalo se je leto 1992, ko je bilo ustanovljeno družinsko podjetje Damijan servis. Več kot 20-letna tradicija poslovanja in številne zadovoljne stranke nam dajejo “potrdilo”, da so vse naše storitve kvalitetne in na visokem nivoju. K temu pa so pripomogle tudi številne neprecenljive izkušnje ter obširno strokovno znanje katerega redno dopolnjujemo in izpopolnjujemo.

 

KOLESARJENJE in SERVIS KOLES

Vsi se zavedamo, da kolesarjenje ohranja in tudi izboljšuje naše fizično in psihično počutje oziroma zdravje. Poleg tega kolesarjenje v primerjavi z drugimi športi, predstavlja minimalno obremenitev na sklepe.

Velika prednost kolesarjenja je med drugim tudi ta, da ne potrebujete posebnega treninga. Enkrat, ko se boste naučili voziti kolo, ga boste znali za vedno.

Kolo predstavlja najbolj ekološko prevozno sredstvo saj nima izpušnih emisij. Hkrati bomo tudi pozitivno poskrbeli za stanje v naši denarnici. Ne bo nam potrebno kupovati vozovnice za avtobus oziroma se bomo izognili stroškom za bencin. Na cilju pa ne bomo imeli težav z iskanjem parkirnega prostora.

Ko se odločimo za kolesarjenje, je prvo in hkrati izredno pomembno dejanje, nakup ustreznega kolesa. Dandanes lahko izbirate med zelo bogato ponudbo različnih koles. Od cestnega, mestnega, gorskega pa vse do treking kolesa. Pri samem nakupu ključni pomen predstavlja tudi cena. Tukaj lahko porabite od nekaj sto do nekaj tisoč evrov. Zato se vedno več ljudi odloči za nakup rabljenega kolesa.

Pri nas lahko kupite rabljeno kolo japonske blagovne znamke Mamachari. Mamachari kolesa so zelo udobna in praktična zato so primerna za mestno kolesarjenje. Uporabljajo ga lahko vsi: moški, ženske, mladi in “mladi po srcu”, rekreativci kot tudi poslovneži, mamice, babice….

Ko boste pri nas kupili rabljeno kolo, ga boste dobili servisiranega in očiščenega. Dodamo pa tudi 3 mesečno garancijo.

Da boste v miru in brezskrbi spoznavali okolico po kateri kolesarite, je pomembno da je vaše kolo tehnično brezhibno. Tukaj “nastopimo” mi z našo bogato servisno ponudbo. Na enem mestu boste deležni kompletnega in visokokakovostnega servisa, ki med drugim vključuje generalni in splošni servis. Na vašo željo vam kolo samo očistimo in namažemo za boljše delovanje.

V ponudbi pa imamo tudi: zamenjavo vilic in krmila, zamenjavo ali popravilo gonilnega ležaja, zamenjavo sprednjega in zadnjega blatnika, zamenjavo ščitnika za verigo in zobnika, centriranje kolesa, montažo pomožnih kolesc ter še mnogo drugih kvalitetnih storitev.

Bogata ponudba rabljenih koles in strokovnega servisa….(foto: facebook.com/Damijan-Servis)

 

SMUČANJE in SERVIS SMUČI

Smučanje se uvršča med najbolj pogoste zimske športe. Vijuganje po belih strminah predstavlja užitek kot tudi zdravo početje. Pri samem smučanju si boste okrepili kardiovaskularni oziroma srčno-žilni sistem, okrepili si boste trebušne mišice in “pokurili” boste lepo število kalorij.

Kot pri vsakem športu, je tudi tukaj pomembno, da imamo kvalitetno smučarsko opremo. Marsikateremu nakup smučarske opreme predstavlja bogati finančni zalogaj. Zato si lahko pri nas, po ugodni ceni izposodite različno opremo. V ponudbi imamo izposojo otroških in odraslih smuči, izposojo otroških smučarskih čevljev kot tudi izposojo smučarskih čevljev za odrasle. Dnevno ali tedensko izposojamo tudi otroške in odrasle smučarske sete.

Za vse tiste, ki že imate svojo smučarsko opremo, pa nudimo ugoden servis. Nudimo profesionalno montažo alpskih vezi, montažo  tekaških in snow board vezi, nastavitev alpskih vezi, demontažo vezi ter različne vrste kompletnih servisov. Po potrebi vam tudi raztegnemo smučarski čevelj in montiramo novo zaponko.

Izposoja in popravilo smučarske opreme…. (foto: pixabay.com)

 

Brezskrbno kolesarite ali smučajte z podjetjem Damijan servis. Rezervacijo termina lahko opravite na spodaj navedenih kontaktih.

 

Damijan Servis – Uroš Kos s.p.
Tugomerjeva ulica 35
1000 Ljubljana

Kontakti:
Tel: +386 (0) 1 505 36 06
Gsm: +386 (0) 64 155 799
E-mail: damijanservis@gmail.com
Spletna stran: www.damijanservis.si

Delovni čas:
Od ponedeljka do petka od 9:00 do 18:00 ure
Sobota: od 9:00 do 12:00 ure

(Oktober-November)
Od ponedeljka do petka od 9:00 do 17:00 ure
Sobota: zaprto

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.