Naslovnica Oglaševanje Čudoviti Bohinj

Čudoviti Bohinj

Avtor: Spletno Uredništvo

V osrčju Julijskih Alp se nahaja Bohinj z svetovno znanim bohinjskim jezerom….

cudoviti Bohinj

Čudoviti Bohinj tvorijo tri tipične gorenjske namestitvene ponudbe…(foto: cudoviti-bohinj.si) 

 

Skupino Čudoviti Bohinj skupaj tvorijo tri tipične gorenjske namestitvene ponudbe – Hostel Bohinj, Apartmaji Snežinka in Apartmaji Na vasi.

Vse tri lokacije so pozicionirane v bližini Bohinjskega jezera – v naravnem okolju, ki sodi med najlepše v Sloveniji. V Bohinju in okolici je še posebej pestra ponudba športno-rekreacijskih vsebin kot so pohodništvo, alpinizem, ribolov, kolesarjenje, jahanje in pozimi seveda smučanje oziroma kar vsi zimski športi (Smučišče Vogel, Smučišče Soriška planina in Športni center Pokljuka).

Apartmaji Na vasi se nahajajo v vasi Savica, obkroženi s prečudovito naravo gorenjskih hribov in gozdov, v neposredni bližini reke Save. Šumenje reke in svež vetrič z gora, ujet v krošnje dreves, sta pri nas dobrodošla spremljevalca izletnikov, bližina mogočne reke pa ne pusti nikogar ravnodušnega – še posebej ne ribičev. Lokacija v vasi predstavlja za gosta izjemno izhodišče za pohodništvo, kolesarjenje ter sprehode ob reki in bližnji okolici.

cudoviti Bohinj 1

Apartmaji so obkroženi s prečudovito naravo…(foto: cudoviti-bohinj.si)

 

Apartmaji se sicer se nahajajo v vasici Savica, tik ob Savi Bohinjki in ob kolesarski poti. Od Bohinjskega jezera so oddaljeni 3,5 km, od Bohinjske Bistrice (pošta, banka, zdravstveni dom, nakupovalni center…) pa 2,5 km. Oba bližnja kraja sta lahko dosegljiva z vozili, a tudi peš ali s kolesom po kolesarki poti.

Apartmaji na vasi vam nudijo veliko različnih možnosti za nastanitev, saj gre za več objektov. Naši gostje se lahko odločijo za dve različni sobi za dve osebi, za Apartma Objan, Apartma Zima, Apartma Jesen, Apartma Pomlad, ali kar za najem celotne hiše. Vsi objekti skupaj lahko sprejmejo do 36 gostov. V naši apartmajski hiši vam namreč nudimo štiri povsem nove sodobno opremljene apartmaje različnih velikosti (za 2 do 7 oseb), v prizidku domače hiše pa še apartma za 4 do 8 oseb. Vsi apartmaji so moderno, elegantno in kakovostno opremljeni ter pripravljeni za vaš brezskrbni oddih.

HOSTEL BOHINJ pa se nahaja v središču tipične alpske vasi Stara Fužina. Klientom je na voljo 6 sob v prvem in drugem nadstropju, objekt lahko skupno sprejme do 15 oseb in ima kar 3 kopalnice s tušem ter dva dodatna ločena WC-ja. V prvem nadstropju je gostom na voljo kuhinjska niša za pripravo enostavnih jedi, v drugem nadstropju pa dobro opremljena kuhinja z jedilnim kotom in satelitsko televizijo. Zgornje nadstropje lahko oddajamo kot posamezne sobe ali kot skupni apartma s 3 spalnicami, medtem so na terasi pred hišo našim klientom na voljo še mize in klopi

Večjim skupinam do 15 oseb lahko oddamo tudi cel objekt. Našim obiskovalcem zagotavljamo parkirišče , omogočamo brezplačen brezžični internet in nudimo ugoden najem gorskih koles. Za vaše popolno zadovoljstvo in uživanje na oddihu vam svetujemo tudi pri izbiri primernih pohodnih ali kolesarskih izletov ter vas oskrbimo z vsemi potrebnimi informacijami o pestrem dogajanju v Bohinju in okolici.

Hostel Bohnj se nahaja v središču tipične alpske vasi Stara Fužina, ki leži v osrčju Bohinja, v Triglavskem narodnem parku, le 15 minut hoje do obale Bohinjskega jezera.

V isti vasici se v neposredni bližini hostla se nahajajo tudi APARTMAJI SNEŽINKA. Pravzaprav se nahajata, saj sta apartmaja dva – Snežinka 1 in 2. Od Bohinjskega jezera sta oddaljena manj kot  dva kilometra, od Bohinjske Bistrice (pošta, banka, zdravstveni dom, nakupovalni center…) pa približno 8,5 km. Mimo vasi Stara Fužina je speljana tudi bohinjska kolesarska pot.

cudoviti Bohinj 2

Bohinj s svetovno znanim bohinjskim jezerom (foto: pixabay.com)

 

Sicer gre za polno opremljena apartmaja, primerna za družine, pare, prijatelje in manjše skupine do 13 oseb. Oba apartmaja sta ogrevana z električnimi radiatorji, za vzdušje pa poskrbi kamin v dnevnem prostoru. Manjši apartma Snežinka 1 se nahaja v pritličju, večji apartma Snežinka 2 pa v nadstropju in v mansardi. v obeh apartmajih je gostom na voljo satelitska televizija z DVD predvajalnikom in tudi brezplačni brezžični internet. Parkirišče je tik za hišo, pred poslopjem pa je tudi manjša lesena terasa z mizo in klopmi za 6-8 oseb.

Želite preživeti pravi, resničen oddih? Brez skrbi – apartmaji skupine Čudoviti Bohinj so pravi odgovor za vas.

 

Čudoviti Bohinj
Savica 14
4264 Bohinjska Bistrica

Kontakti:
Tel 1: +386 (0) 31 327 546
Tel 2:  +386 (0) 31 339 043
E-mail: info@cudoviti-bohinj.si
Spletna stran: www.cudoviti-bohinj.si
Koordinate: 46.274653, 13.924065

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.