Naslovnica Oglaševanje AvtoNavtika Korelc – vodno peskanje

AvtoNavtika Korelc – vodno peskanje

Avtor: Spletno Uredništvo

Z našim ekološkim vodnim peskanjem bo vaše plovilo zgledalo kot novo….Odstranimo pa tudi grafite, rjo…

Z vodnim peskanjem bomo odstanili marsikatero barvo, lak…. (foto: osebni arhiv)

AvtoNavtika Korelc d.o.o. je slovensko podjetje, ki izhaja s širšega segmenta kovinarske branže, specializirano pa je za visokokakovostno vodno peskanje. Sedež podjetja je v Podkraju, ki se nahaja v neposredni bližini Velenja, delujemo pa po vsej Sloveniji.

Prve delovne in podjetniške izkušnje si je Marko Korelc nabiral že v rani mladosti, na začetku leta 1999 pa se je odločil, da se poda po poti samostojnega podjetnika. Pri temu je bil zelo uspešen, saj danes zaposluje več delavcev, podjetje pa se je medtem razširilo v družbo z omejeno odgovornostjo.

V AvtoNavtiki Korelc d.o.o se dobro zavedamo, da je zadovoljstvo stranke vedno na prvem mestu, zato se vsaki stranki posebej natančno posvetimo. Na voljo smo vam za pogovor, izmenjavo idej, svetovanje… Na naši spletni strani imamo za vas pripravljen tudi priročen obrazec za povpraševanje.

Predvsem pa se za vas vedno potrudimo tako, da naše delo opravimo vrhunsko kakovostno. Pri tem uporabljamo najsodobnejše tehnologije, ki ne onesnažujejo, njihova osnovna značilnost pa je ta, da 100-odstotno odstranijo vse odvečne sloje najrazličnejših materialov.

Postopki vodnega peskanja, ki jih uporabljamo v podjetju AvtoNavtika Korelc d.o.o., so uporabni na vseh vrstah lokacij,  za odstranjevanje številnih različnih vrst snovi in vedno delujejo – ne glede na tip podlage.

Lahko se pohvalimo, da smo najhitrejši na terenu….(foto: osebni arhiv)

Vodno peskanje

Vodno peskanje je postopek glajenja oz. čiščenja trde površine s siljenjem trdnih delcev po površini pri visokih hitrostih s pomočjo vodnega pritiska.

V podjetju AvtoNavtika Korelc d.o.o. se s postopki vodnega peskanja, ki jih uporabljamo, lotevamo številnih različnih izzivov. Z vodnim peskanjem lahko namreč odstranimo:
• vse vrste barv in lakov
• najrazličnejše snovi proti obraščanju oz. ‘antifouling’ sloje, ki se običajno uporabljajo za zaščito spodnjih delov trupov plovil
• vse zidne grafite
• vse vrste epoksi smol in lepila
• tudi najbolj trdovratno rjo
• najrazličnejše ostale vrste umazanije

Vodno peskanje je postopek, ki je zelo natančen in se zato množično uporablja za najbolj občutljive in tanke vrste materialov, kot so steklena vlakna (fiberglas), aluminij in druge kovine, pa tudi za različne vrste kamna.

Z vodnim peskanjem vedno odstranimo izključno tisto, kar je potrebno odstraniti, medtem ko podlaga ostane nepoškodovana in popolnoma čista (ter npr. že pripravljena za barvanje).

Zakaj izbrati vodno peskanje AvtoNavtika Korelc?

Obstaja cela vrsta zelo dobrih praktičnih razlogov, da se odločite za uporabo postopkov vodnega peskanja podjetja AvtoNavtika Korelc d.o.o. in sicer so to:
• za vodno peskanje naša ekipa ne potrebuje virov elektrike in vode, na teren vedno pridemo popolnoma samozadostni in pripravljeni
• vodno peskanje podjetja AvtoNavtika Korelc ne ustvarja praha ali drugih smeti
• smo hitro odzivni in tudi najhitrejši na terenu
• naše vodno peskanje je povsem okolju prijazno oz. 100% ekološko
• naše vodno peskanje je najbolj učinkovita vrsta čiščenja na terenu oziroma na vaši lokaciji (kar je posebej pomembno, ko gre za čiščenje površin objektov ali fiksnih naprav)
• z vodnim peskanjem ne ustvarjamo statične elektrike in ne segrevamo površin, na katerih ga uporabljamo

Z našimi izkušnjami in profesionalnim strokovnim pristopom vam zagotavljamo, da bo delo vedno opravljeno tako, da boste na koncu zadovoljni.

V kolikor se odločite za nas, vas z našim znanjem in izkušnjami, ne bomo razočarali….(foto: osebni arhiv)

Avto Navtika Korelc – ko je čiščenje res izjemno hitro in zelo temeljito!

Avto Navtika Korelc
Avto Navtika Korelc d.o.o.
Podkraj pri Velenju 10 r
3320 Velenje

Kontakti:
Gsm: +386 (0)41 738 125
E-mail: info@vodnopeskanje.si
Spletna stran: www.vodnopeskanje.si

Delovni čas:
Ponedeljek – Petek: od 07:00 do 16:00 ure
Sobota: zaprto
Nedelja in prazniki: zaprto

 

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.