Naslovnica Gospodarstvo Atlantic Grupa je nov državni prvak v marketingu

Atlantic Grupa je nov državni prvak v marketingu

Avtor: Spletno Uredništvo
V Portorožu se je včeraj zaključila Slovenska marketinška konferenca, ki velja za osrednji marketinški dogodek leta v naši državi. Tam so razglasili tudi prejemnike priznanj za marketinško odličnost in sicer so to letos sama zelo znana večja podjetja – Atlantic Grupa, NLB, Petrol, Poslovni sistem Mercator in Zavarovalnica Triglav.
Atlantic Grupa je nov državni prvak v marketingu

Enzo Smrekar ob prejemu originalne trofeje za naslov državnega prvaka v arketingu (foto: Jernej Lasič/DMS/Mediade)

Kongresni center v portoroškem turističnem kompleksu Bernardin je ta teden gostil dvodnevno Slovensko marketinško konferenco, ki sta jo organizirali Društvo za marketing Slovenije (DMS) in specializirani časnik Finance. Tam so v sklopu pestrega delovnega programa konference tudi razglasili najboljše marketinške projekte minulega leta in jim podelili nagrade za marketinško odličnost.

Državni prvak v marketingu je postalo podjetje Atlantic Grupa, za katerega je 10-članska strokovna komisija v obrazložitvi dejala, da družba Atlantic Grupa d. d. postavlja merilo, kako naj bi marketing deloval v vseh podjetjih, da imajo vsi njihovi marketinški projekti rep in glavo ter jasne in zrele cilje, da jih odlikujeta konsistenca in jasna marketinška naravnanost skozi vso delovanje podjetja.

Nagrado ob osvojitvi naslova državnih prvakov v marketingu je prevzel Enzo Smrekar – podpredsednik Atlantic Grupe za Delikatesne namaze, Donat in Internacionalizacijo, ki je bil zaradi svojih dolgoletnih izkušenj v svetu športa nedvomno zelo primerna oseba. Sicer pa so tokrat razpisali štiri kategorije za nagrade Marketinške odličnosti in prejeli so 20 prijav, kar je zaradi visoke zahtevnosti kriterijev za udeležbo več od pričakovanj.

»Podjetje Petrol je zmagalo v kategoriji Odličnost marketinške strategije, Poslovni sistem Mercator in Zavarovalnica Triglav sta skupaj v vrhu kategorije Odličnost trajnostnega delovanja, NLB je slavila v kategoriji Marketinška odličnost kot odziv na izredne razmere, Atlantic Grupa pa je najboljša v kategoriji Odličen korak pred drugimi,« so glede konkurence in letošnjih nagrajencev še pojasnili organizatorji DMS.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.