Naslovnica Trendi Aquaman se vrača decembra

Aquaman se vrača decembra

Avtor: Spletno Uredništvo
Družba Warner Bros je po svetu razposlala prvi napovednik novega fantazijskega spektakla iz družine DC Comics. Tokrat se vrača vodni junak Aquaman in sicer v filmu ‘Aquaman in izgubljeno kraljestvo’, ki pa bo v kinematografe vstopil šele tik pred božično-novoletnimi prazniki.

Aquaman se vrača decembra

Prvi napovednik filma ‘Aquaman in izgubljeno kraljestvo’ je ugledal luč sveta. ‘Aquaman in izgubljeno kraljestvo’. Vodni superjunak prihaja iz stripovske družine DC Comics, njegovo filmsko zgodbo so baje začeli pisati že leta 2004, prvi film pa so nato posneli šele leta 2018. Vendar pa je bil ta film z naslovom ‘Aquaman’ tako izjemno komercialno uspešen, da še danes velja za najbolj dobičkonosen DC film doslej.

Nadaljevanje zgodbe o Aquamanu je režiral James Wan, ki je bil poleg Petra Safrana in Roba Cowana tudi producent. Scenarij je napisal David Laslie Johnson-McGoldrick, zgodbo pa so sestavili James Wan, David Laslie Johnson-McGoldrick, glavni igralec Jason Momoa osebno in Thomas Pa’a Sibbett. Vse skupaj pa temelji pa na stripovskih likih (DC Comics), ki sta jih ustvarila Paul Norris in Mort Weisinger.

In kaj se obeta v novem akcijsko-fantazijskem spektaklu ‘Aquaman in izgubljeno kraljestvo’? »Ker prvič ni uspel premagati Aquamana, se Črni Manta, ki ga še vedno žene potreba po maščevanju očetove smrti, ne bo ustavil pred ničemer, da bi ga uničil enkrat za vselej. Tokrat je Črni Manta močnejši kot kadarkoli prej, saj poseduje moč mitskega črnega trizoba, ki sprošča starodavno in zlonamerno silo.

Da bi ga premagal, se Aquaman obrne na svojega brata Orma, nekdanjega kralja Atlantide, da bi z njim sklenil malo verjetno zavezništvo. Skupaj bosta morala pozabiti na razlike med njima, če bosta želela zaščititi kraljestvo in rešiti Aquamanovo družino ter svet pred nepopravljivim uničenjem,« razkriva napovednik. Film bo sicer v slovenske kinematografe vstopil šele tik pred božično-novoletnimi prazniki, natančneje v četrtek, 21. decembra.

Igralska zasedba v prihajajočem filmu ‘Aquaman in izgubljeno kraljestvo je skoraj identična tisti v filmu ‘Aquaman’. Jason Momoa igra Arthurja Curryja oz. Aquamana, Patrick Wilson igra polbrata Orma, Amber Heard je kraljica Mera, Yahya Abdul-Mateen II je Črni Manta, Nicole Kidman je Atlanna, Dolph Lundgren je ponovno kralj Nereus, Rendall Park pa je spet dr. Stephen Shin.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.