Naslovnica Oglaševanje Apartma v idilični vasici Soča

Apartma v idilični vasici Soča

Avtor: Spletno Uredništvo

Apartma s pogledom na gore…

Apartma v idilični vasici Soča

Apartma s pogledom na gore…(foto: Enter Point Slovenija) 

 

Naš Apartma “Pod Rožem” se nahaja v idilični vasici Soča in je odlična izhodiščna točka za različne dejavnosti v neokrnjeni naravi Doline Trente.

Naj vam ” na kratko” opišemo dolino v katero se boste “zaljubili” na samem začetku vašega prihoda. Dolina Trente je naravnost čarobna in njena neizmerna lepota je v vsakem letnem času posebno doživetje. Obdana je z neokrnjeno naravo, mirom ter številnimi vršaci. Zaradi zadostne oddaljenosti od mestnega vrveža, je pravi mali raj za vse obiskovalce.

Za ogled vseh naravnih lepot, ki jih ponuja naša dolina, bo en dan definitivno premalo. V naši družini smo tako “prišli na idejo”, da spodnji del (pritličje) stanovanjske hiše obnovimo. Po temeljiti prenovi so se odprla vrata apartmaja “Pod Rožem”.

Ob vašem prihodu boste svojega jeklenega konjička parkirali na brezplačnem privatnem parkirišču ob hotelu, kjer rezervacija ni potrebna.

Gostje kateri pri nas preživljajo svoj prosti čas, prihajajo iz vseh koncev sveta. Posledično so tudi njihove prehranjevalne navade in običaji zelo različni, kar vodi k temu, da si vsak gost sam pripravi svoje dnevne obroke. V ta namen je apartmajska kuhinja sodobno opremljena. Med kuhinjsko opremo boste našli kuhalno ploščo, hladilnik, jedilno mizo, pečico, grelnik vode in aparat za kavo ter seveda tudi kuhinjsko posodo.

V dnevni sobi boste lahko gledali kabelske programe na televiziji z ravnim zaslonom. “Nove moči” boste pridobivali na raztegljivem ležišču ( 200X140 cm). Kuhinja in osrednji dnevni prostor sta med seboj elegantno povezana.

Po aktivno preživetem dnevu je napočil čas za spanje. Apartmajska spalnica ima ležišče za dve osebi in garderobno omaro. V primeru, da ste družina z majhnim otrokom, imamo na voljo tudi otroško posteljico. Ob rezervaciji nam to sporočite, da bo posteljica za vašega malega nadobudneža pripravljena.

Apartma v idilični vasici Soča 1

Apartmajska spalnica ima ležišče za dve osebi…(foto: vas-soca.si/pod_rozem)

 

Kopalnica pa je opremljena s prho, wc-jem, brisačami in sušilcem za lase.

Na zunanji terasi boste imeli možnost peke na žaru. Pogled iz apartmaja pa se vam bo razprostiral na smaragdno reko Sočo, okoliško hribovje in naravne znamenitosti. V neposredni bližini apartmaja se nahajajo vedno s soncem obsijan Kanin, Krnsko jezero, Ruska kapelica na Vršiču ter izvir Soče. Že pesnik Simon Gregorčič je davnega leta 1879 napisal pesem o Soči:

Krasna si, bistra hči planin,
Brdka v prirodni si lepoti,
ko ti prozornih globočin
nevihte temne srd ne moti…..
(Simon Gregorčič)

Apartma v idilični vasici Soča 2

Neokrnjena narava vas vabi v svoj objem….(foto: Enter Point Slovenija)

 

Vas Soča z njeno okolico nudi številne aktivnosti. Za tiste “manj aktivne” oziroma bolj umirjene obiskovalce so na razpolago številne pohodniške poti. Okoliške ceste so primerne tudi za kolesarje. Naj pa vam predstavimo tudi nekaj znamenitosti katere enostavno morate obiskati. Prvi izmed njih je zagotovo Šunikov vodni gaj. To je kotiček poln skritih tolmunov in čudovitih pozitivnih energij. Dokazano je, da njegovi energijski vrelci pozitivno vplivajo na počutje človeka. Med sprehodom po Šunikovem vodnem gaju, se boste lahko odpočili, saj so v ta namen postavljene številne klopce.

Vaška pot je 4 kilometre dolga pot, ki vas bo iz središča vasi popeljala do 300 let stare mogočne lipe. Še predno se boste podali na ogled lipe, si oglejte cerkev Sv. Jožefa, ki se nahaja v središču vasi. V času 1. svetovne vojne je njeno notranjost poslikal Čeh Josef Vachal. Med 2. svetovno vojno pa je cerkev s poslikavami izpod peresa Tone-ta Kralj-a dobila pečat domoljubja. Vljudno vabljeni pa tudi na ogled vojaškega pokopališča, ki se nahaja tik za cerkvijo.

Priporočamo pa tudi ogled zaselka Lemovje, kapelico Marije Snežne, sprehajalna pot imenovana “Za otoki”, spominska pot “Pot spomina” ter utrdbo doline Soče.

Za nepozabne trenutke v neokrnjeni naravi in splošno dobro počutje obiščite Apartma “Pod Rožem”

 

Apartma Pod Rožem
Soča 23
5232 Soča

Kontakti:
Tel: +386(0) 5 38 89 349
Gsm: +386(0) 31 518 829
E-mail: druzina.kravanja@siol.net
Spletna stran: www.vas-soca.si/pod_rozem
Koordinate: 46.342191, 13.665811

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.