Naslovnica Oglaševanje Agro nasvet – vse za enologijo

Agro nasvet – vse za enologijo

Avtor: Spletno Uredništvo

Vse storitve na področju enologije na enem mestu…

Agro nasvet vse za enologijo

Vse storitve na področju enologije na enem mestu…(foto: freepik.com) 

 

Pred več kot desetimi leti, se je združila ekipa najboljših strokovnjakov na področju enologije, ter ustanovila podjetje Agro nasvet d.o.o.

Sama beseda enologija je skovanka grških izrazov ter predstavlja skupek znanj, postopkov in metod na področju pridelovanja grozdja in nege vina. Torej se enologija ukvarja s predelavo vina vse od trgatve naprej. Vendar pa se enologija “ukvarja” tudi z vsemi drugimi alkoholnimi pijačami (konjak, brandy) katere se izdelujejo iz vina. “Sodeluje” pa tudi pri izdelavi vinskega kisa.

Tako boste v naši ponudbi našli široko izbiro visoko kvalitetnih vinskih kvasov, sredstva za nego vina. K ponudbi pa smo dodali tudi čistilo za vino.

Agro nasvet vse za enologijo 1

Široka izbira kvalitetnih vinskih kvasov…(foto: Enter Point Slovenija)

 

V našem vinskem laboratoriju boste deležni profesionalnega svetovanja o negi vina. Vendar pa samo svetovanje ni dovolj, da vaše vino za končnega uporabnika, postane vrhunsko. Ravno zaradi tega nudimo tudi različna merjenja kot so: merjenje prostega in skupnega žvepla, merjenje skupnih kislin in PH-ja v vinu ter merjenja alkohola.

Agro nasvet vse za enologijo 2

Izvajamo različna merjenja vina….(foto: Enter Point Slovenija)

 

Skozi vsa leta uspešnega poslovanja smo z našim znanjem in izkušnjami, pridobili “status” Vaš zaupanja vreden poslovni partner.

K že tako bogatemu asortimanu smo dodali tudi celoviti vinogradniški program, celoviti program za poljedelce in vrtičkarje ter celoviti program za nego okrasnih rastlin.

Vsi tisti, ki se profesionalno oziroma ljubiteljsko ukvarjate s katero izmed kmetijskih panog, nas kontaktirajte. Na enem mestu boste dobili vse za vašo dejavnost.

 

Agro Nasvet d.o.o.
Smrečnikova ulica 45
8000 Novo mesto

Kontakti:
Tel: +386(0) 7 302 31 99
Gsm: +386(0) 31 478 719
E-mail: nenad.mangotic@gmail.com

Delovni čas:
Od ponedeljka do petka: od 8:00 do 18:00 ure
Sobota: od 8:00 do 12:00 ure
Nedelje: zaprto

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.