Naslovnica Gospodarstvo Agencija bo poskrbela za dodatno promocijo slovenskega gospodarstva

Agencija bo poskrbela za dodatno promocijo slovenskega gospodarstva

Avtor: Spletno Uredništvo
Javna agencija za promocijo slovenskega gospodarstva v tujini SPIRIT Slovenija je v Kopru izpeljala srečanje predstavnikov vseh 41 slovenskih podjetij in organizacij, ki so bili izbrani za ambasadorje slovenskega gospodarstva v okviru komunikacijske kampanje ‘I FEEL SLOVENIA. GREEN. CREATIVE. SMART’. Agencija bo prek digitalne oglaševalske kampanje,  v sklopu skupnih sejemskih nastopov, mednarodnih projektov ter predstavitev tujim kupcem in investitorjem v bližnji prihodnosti poskrbela za dodatno promocijo slovenskih podjetij, rešitev in poslovnega okolja.
Prizor s srečanja v krajinskem naravnem parku Škocjanski zatok (foto: Spirit Slovenija).

Javna agencija za promocijo slovenskega gospodarstva v tujini SPIRIT Slovenija je naravnem parku Škocjanski zatok v neposredni bližini Kopra izpeljala srečanje predstavnikov vseh 41 slovenskih gospodarskih združb, ki so bile zaradi svojih inovativnih rešitev gospodarstva v okviru komunikacijske kampanje ‘I FEEL SLOVENIA. GREEN. CREATIVE. SMART’ imenovane za Ambasadorje slovenskega gospodarstva.

Skupina Ambasadorjev slovenskega gospodarstva ambasadorjev je zelo pisana, saj so v njej  mikro, mala, srednja in velika podjetja, zagonska in rastoča podjetja, tista z dolgoletno tradicijo ter tudi najbolj uspešni skriti šampioni, po številu katerih se slovensko gospodarstvo uvršča v sam svetovni vrh. Vsa ta različna podjetja pa skupaj tvorijo zelo kakovostno promocijsko sliko slovenskega gospodarstva.

»SPIRIT Slovenija si nenehno prizadeva za spodbujanje konkurenčnosti slovenskih podjetij v mednarodnem okolju. Podjetja namreč veliko lažje vstopijo na tiste tuje trge, na katerih država že uživa visoko stopnjo prepoznavnosti in ugleda. Zato je agencija že leta 2019 pričela izvajati nacionalno kampanjo za promocijo slovenskega gospodarstva v tujini, ki jo vodi pod sloganom »I FEEL SLOVENIA. GREEN. CREATIVE. SMART.,« so pojasnili z agencije Spirit Slovenija.

V okviru kampanje so prek javnih pozivov izbrali 41 ponosnih glasnikov, kot so se tudi sami označili, zelenega, ustvarjalnega in pametnega slovenskega gospodarstva, ki bodo aktivno vključeni v številne promocijske aktivnosti slovenskega investicijsko-poslovnega okolja na tujih trgih. Ker je pandemija temeljito pretresla gospodarske tokove po vsem svetu, je uspešna promocija slovenskega gospodarstva danes še pomembnejša, kot je bila še pred kratkim.

Zato bo SPIRIT Slovenija za digitalno oglaševalsko kampanjo namenila bistveno več sredstev kot doslej, saj bi radi na strateških izvoznih in investicijskih trgih promovirali slovensko gospodarstvo kot zaupanja vredno in zanesljivo poslovno okolje. Poleg tega bo agencija na prioritetnih trgih tudi v sklopu skupnih sejemskih nastopov, mednarodnih projektov ter predstavitev tujim kupcem in investitorjem poskrbela še za dodatno promocijo slovenskih podjetij, rešitev in poslovnega okolja.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.