Naslovnica Oglaševanje Adaptacije na ključ Aleš Petek s.p.

Adaptacije na ključ Aleš Petek s.p.

Avtor: Spletno Uredništvo

Kvalitetne in dih jemajoče adaptacijske storitve za vse vrste okusov, potreb in želja…

Kvalitetne in dih jemajoče adaptacijske storitve… (foto: adaptacijenakljuc.com)

 

Vsakdanje spremembe življenskega sloga, dolgotrajana fasada na vaši hiši, nagle vremenske spremembe ter še mnogo drugih dejavnikov, kar sami od sebe kličejo po prenovi oziroma adaptaciji bodisi vaše hiše ali stanovanja. Pri tem smo “postavljeni pred večno dilemo”: katerega izvajalca naj izberemo. V veliki večini pomembno vlogo igrata cena in kvaliteta storitev. Idealno je, da najdemo ponudnika, ki ima kvalitetno storitev po ugodni ceni.

In tukaj je za vas podjetje Adaptacije na ključ aleš Petek s.p. Naš tim sestavljajo izkušeni strokovnjaki z več kot 25 letnimi delovnimi izkušnjami na tem področju. Dragocene izkušnje so pridobili tako v domači državi kot tudi v tujini.

Pri samem delu smo strokovni, profesionalni, natančni ter uporabljamo le najboljše materiale. Vsaka stranka je deležna tudi strokovnega nasveta. Seveda pa ne moremo mimo tega, da ne bi upoštevali vaših želja in potreb. Pozorni smo tudi na obstoječa pravila in zakonodajo v gradbeništvu, kakšne so možnosti za adaptacijo kot tudi na statiko objekta.

Poleg adaptacijskih storitev, smo fokusirani tudi slikopleskarske in fasaderske storitve, oblaganje tal, tesarska in krovska dela, suhomontažne sisteme, keramičarstvo, vgradimo pa vam tudi različne vrste stavbnega pohištva.

 

ADAPTACIJSKE STORITVE

Kot že samo ime pove, vam bomo kvalitetno in strokovno prenovili vaš objekt oziroma samo določeni prostor v objektu (kopalnico, kuhinjo…).

Z adaptacijo ne boste posegali v konstrukcijo objekta ali prostor, velikost se ne bo spremenila, namembnost in zmogljivost bosta ostali enaki, vendar boste z adaptacijo privarčevali večjo vsoto denarja. Vaša hiša, stanovanje, kopalnica, kuhinja pa bodo izgledali kot novi.

 

SLIKOPLESKARSTVO

Omenili smo že, da opravljamo slikopleskarske storitve. Prepleskamo vam vse kar se prepleskati da. Specializirani smo tudi za dekorativne omete. To so tisti ometi, ki s svojimi vzorci in barvo poskrbijo za urejeno bivalno okolje.  Po strokovnem posvetu s stranko stene pobarvamo v različnih dekorativnih vzorcih in barvah.

Tam kjer stena pride v stik s stropom in okrog okenskih špalet izdelamo različne bordure.

Specializirani smo tudi za dekorativne omete…(foto: adaptacijenakljuc.com)

 

FASADERSTVO

Fasada predstavlja nekakšno “obleko” ali “make up” samega objekta. Ima pa tudi zaščitno funkcijo saj hišo varuje pred različnimi zunanjimi vplivi. Tukaj naj izpostavimo zunanje temperature za katere vemo, da nenehno nihajo.

Pri izdelavi fasade se poslužujemo različnih materialov: grafitni stiropor, les, stiropor in kamena volna.

 

OBLAGANJE TAL

Tudi tla potrebujejo osvežitev, zato imamo v ponudbi polaganje različnih vrst parketov. Stari parket vam lahko tudi samo obnovimo. Položimo pa vam tudi druge vrste talnih oblog kot so: les, tekstil, pvc, laminat in gotovi parket.

V kolikor je potrebno talno oblogo tudi polakirati, uporabljamo izključno ekološko neoporečne lake. Ti laki so popolnoma neškodljivi za vaše zdravje in hkrati okolju prijazni.

Po predhodnem dogovoru vam z veseljem obložimo tudi stopnice z zgoraj naštetimi talnimi oblogami.

Tudi tla potrebujejo osvežitev….(foto: adaptacijenakljuc.com)

 

SUHOMONTAŽNI SISTEMI

V gradbeništvu suhomontažni sistemi pridobivajo vse večjo prepoznanvnost.

Delo je hitro izvedeno brez nepotrebne umazanije. Poglavitna pozitivna lastnost pa je ta, da so suhomontažni sistemi cenovno zelo ugodni. Pri našem delu uporabljamo dva najbolj znana suhomontažna sistema. To sta Knauf in Rigips.

Gips plošče “služijo” za različne namene: navadna uporaba ali kot zaščita pred Rtg sevanjem. Odlično oceno dobijo v primeru, da se uporabljajo kot požarna zaščita, akustična zaščita ali kot zaščita proti vlagi.

 

Vse nadaljne informacije in nasvete dobite na spodaj navedenih kontaktih.

Naj z našo pomočjo postane vaš dom kot iz pravljice narisan.

 

Adaptacije na ključ Aleš Petek s.p.
Hočka cesta 37
2311 Hoče

Kontakti:
Tel: +386 (0) 40 851 461
E-mail: petek.ales@amis.net
Spletna stran: www.adaptacijenakljuc.com

 

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.