Naslovnica Trendi Življenje na tehtnici ali četrta sezona šova The Biggest Loser Slovenija

Življenje na tehtnici ali četrta sezona šova The Biggest Loser Slovenija

Avtor: Spletno Uredništvo
Po krajšem premoru so tudi na Planet TV napovedali novo poletno programsko novost. Septembra se namreč vrača četrta sezona shujševalnega šova, ki je bil doslej znan kot ‘The Biggest Loser Slovenija’. Sedaj so ga preimenovali v ‘Življenje na tehtnici’, osvežili so koncept, našli so novega voditelja in tudi dva nova trenerja.
Življenje na tehtnici ali četrta sezona šova The Biggest Loser Slovenija

Vsi bodo novinci v tem šovu – trener Andrej, voditelj Klemen in trenerka Nives  (foto: PR Planet TV)

Tekmovalni šov The Biggest Loser Slovenija, ki se na spored Planet TV vrača septembra, bo v četrto sezono vstopil precej prenovljen. Prva opazna sprememba je ime oddaje, saj prejšnji angleški naslov ni bil ravno najbolj primeren, vsaj za slovensko tržišče, saj se ga lahko prevede tudi kot ‘največji poraženec’. Novo ime oddaje ‘Življenje na tehtnici’ se zdi precej boljše, poleg tega pa večini Slovencev zagotovo zveni precej bolj domače.

S Planet TV so razkrili, da se bo malce spremenil tudi sam koncept oddaje. »V boju s kilogrami bo tekmovalcem v pomoč celosten pristop k preobrazbi. Šov tako ne bo več osredotočen zgolj na naporne treninge in strogo prehrano, ampak tudi na druge pomembne dejavnike, ki vplivajo na spremembo življenjskega sloga in predvsem na to, da ga lahko tekmovalci ohranijo tudi potem, ko izstopijo iz šova,« so pojasnili s Planet TV.

Voditelj oddaje bo Klemen Bučan, ki tudi sam prisega na zelo aktiven življenjski slog, sodelujoče bosta v četrti sezoni na njihovi poti do izgube kilogramov vodila nova zelo izkušena trenerja. Nives Orešnik je nekdanja Exatlonovka, miss Slovenije 2012 in dolgoletna osebna trenerka, Andrej Milutinovič pa je svetovni prvak v fitnesu 2005 in 2006 ter trener mnogih znanih Slovenk in Slovencev, ki je že kot najstnik uspešno izgubil kar 60 kg.

 

 

 

 

 

 

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.