Naslovnica Slovenija Ženske bodo držale vse vajeti

Ženske bodo držale vse vajeti

Avtor: Spletno Uredništvo

Biža se 8. marec, praznik vseh žensk. In v Kobilarni Lipica so se odločili, da za ta praznik pripravijo nekaj posebnega. Na dan praznika se spodobi, da ženske praznujejo in uživajo, za 9. marec pa so se v Lipici odločili, da jim prepustijo prav vse vajeti. 

 

Ženskam so tokrat namenili poseben dan v družbi imenitnih Lipicancev (foto: Kobilarna Lipica/Dalibor Gregor)

 

V soboto, 9. marca, bodo v Lipici ženske vse vajeti prevzele v svoje roke, da bi očarale občinstvo z izbranimi belimi lipicanskimi kobilami in najlepšimi žrebci. Dame iz Kobilarne Lipica so že pripravljene na predstavo, v kateri jih bodo obiskovalke in obiskovalci lahko občudovali pri nastopu s konji v svobodi, pri izvajanju elementov klasične dresure in najtežjih elementov dresurnega jahanja ter spoznali psihologijo dela z Lipicanci.

“Pritegnile bodo s svojo disciplino, močjo, čistimi in zbranimi mislimi, močnim značajem, pogumom in vztrajnostjo, ki so kvalitete uspešnih žensk po vsem svetu. V edinstvenem doživetju se jim bodo v maneži pridružile tudi obiskovalke in se same preizkusile v izjemni vlogi šepetalk konjem. Doživele bodo stik z mogočnimi belimi lipicanci in začutile, kako lahko s svojo energijo povabijo konja v svojo bližino ter ga umirijo ali pa v njem prebudijo vso iskrivost in energijo.

Obenem bodo lahko moč belih lLpicancev in izjemnost narave obiskovalke doživele med vožnjami s kočijo po edinstvenem lipiškem posestvu, dan pa zaokrožile ob izjemni sladkih razvajanjih v restavraciji hotela Maestoso,” so zapisali v sporočilu za javnost lipiške Kobilarne in dodali, da se je prodaja vstopnic že začela, vendar njihovo število ni neomejeno. 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.