Naslovnica Oglaševanje Z Bobermarine doživite Ljubljano z reke Ljubljanice

Z Bobermarine doživite Ljubljano z reke Ljubljanice

Avtor: Spletno Uredništvo

Podjetje Bobermarine z najcenejšo plovbo po reki Ljubljanici nudi edinstveno doživetje za vse generacije….

Z Bobermarine doživite Ljubljano z reke Ljubljanice

Ljubljano si lahko ogledate iz drugačne perspektive…. (foto: facebook.com/bober.marine) 

 

Ljubljano si lahko ogledate iz drugačne perspektive ter ob tem odkrivate skrivnosti reke sedmerih imen in Ljubljanskega barja.

Bobermarine za različne želje nudi različne aktivnosti. Odločite se lahko za rezervacijo ladjice, kjer bomo poskrbeli za zabavo, sprostitev in nepozabne trenutke. Seveda pa pri tem ne bo manjkala niti pestra ponudba hrane in pijače. Plovba z ladjico po mirni Ljubljanici je primerna za vse, saj je lahko odlična izbira za družabna srečanja, poslovne team buildinge, strokovne ekskurzije, sindikalne izlete, šolske izlete in pa tudi praznovanja rojstnih dni in obletnic.

krožno vožnjo po Ljubljanici si lahko ogledate vse pomembne ljubljanske mostove in znamenitosti, ki se nahajajo v starem mestnem jedru. Krožna vožnja z ladjico Mala Zala po reki traja 45 minut, pri čemer lahko s pričetkom plovbe na Gallusovem nabrežju občudujete Prulski most, Hradeckega most, Šentjakobski most, Šuštarski ali čevljarski most, Ribjo brv, Mesarski most, Zmajski most in pa čudovito Tromostovje.

Z Bobermarine doživite Ljubljano z reke Ljubljanice 1

Ogledali si boste vse pomembne ljubljanske mostove in znamenitosti…. (foto: facebook.com/bober.marine)

 

Za dodatno sprostitev v miru in tišini ter možnost občudovanja narave ob največjem slovenskem mestu, vam nudimo izposojo kanujev. Privoščite si rekreativen oddih in raziščite vse skrite kotičke reke, ki se lenobno vijejo po Ljubljanskem barju. Z malo osnovnega znanja se lahko odločite za sprostitev v družbi ali pa se na pot raziskovanja reke, pritokov ter rastlinskega in živalskega sveta odpravite tudi sami. Naužili se boste svežega zraka in prijetno razmigali, kar predstavlja odlično izbiro za sprostitev po napornem delavniku in odmik od mestnega vrveža. Na voljo je izposoja desetih kanujev z vso potrebno opremo za eno uro, več ur ali pa cel dan. Preizkusite lahko tudi posebno avanturo in izberete nepozabni 10 km dolgi spust do Ljubljane, med tem pa se okrepčate na našem piknik prostoru ob reki.

Obiščete nas lahko v lokalu Coffeepoint, ki se nahaja v prijetnem kotičku ob reki Ljubljanici. Obratuje vsak dan med 10. in 22. uro.  Nudimo najem prostora za zaključene družbe z možnostjo piknika, ki vam z posebnim ambientom ponuja nova doživetja. Ponujamo tudi organizacijo raznih dogodkov, praznovanj in team buildingov. Z veseljem prisluhnemo vašim idejam in pripravimo ponudbo po meri, odprti pa smo vse dni v letu.

Z Bobermarine doživite Ljubljano z reke Ljubljanice 2

Osvežilna pijača vas pričakuje v lokalu Coffeepoint…. (foto: facebook.com/bober.marine)

 

Odločite se za novo nepozabno avanturo – kar sredi Ljubljane!

 

Bobermarine, plovba po Ljubljanici
Velika Čolnarska ulica 22
1000 Ljubljana

Kontakti:
Tel 1: +386(0) 41 731 963
Tel 2: +386(0) 31 888 068
E-mail: info@bobermarine.si
Spletna stran: www.bobermarine.si

Delovni čas:
Od ponedeljka do srede: od 10:00 do 22:00 ure
Od četrtka do nedelje: od 10:00 do 23:00 ure

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.