Naslovnica Trendi Volk in lev je najnovejša družinska filmska pustolovščina

Volk in lev je najnovejša družinska filmska pustolovščina

Avtor: Spletno Uredništvo
Ta teden poleg nadaljevanja kultne znanstvenofantastične serije ‘Matrica’ v slovenske kinematografe prihaja še ena filmska novost – nova pustolovščina z naslovom ‘Volk in lev’.
Glavna igralca v filmu sta pravzaprav ta dva (foto: kolosej.si)

Pojutrišnjem (v četrtek, 23. decembra) na slovenska velika platna prihaja nova družinska pustolovščina. Gre za film z naslovom ‘Volk in lev’, v katerem dekle v osrčju prostrane kanadske divjine reši mladiča volka in leva, njihova življenja pa se zato za vedno spremenijo. Film je posnela ista ekipa, ki je bila zaslužna za filmsko avanturo ‘Mia in beli lev’ – za režijo in scenarij je poskrbel Gilles de Maistre, pri scenariju mu je spet pomagala njegova žena Prune de Maistre.

»Po dedkovi smrti se 20-letna Alma odloči, da se vrne v svoj dom iz otroštva – majhen otok v osrčju veličastnega kanadskega gozda. Prav tam pa reši dva nemočna mladiča: volka in leva. Med njimi vzklikne neločljiva vez, a se njihov svet kmalu sesuje, ko živali odkrije gozdar in jih odpelje. Oba mladiča se morata zdaj odpraviti na težko potovanje po Kanadi, da se povežeta drug z drugim in z Almo,« pravi napovednik.

Zgodba je zanimiva že zaradi dejstva, da Kanada ni znana kot domovina levov. Kako se bo torej lev prilagodil zanj povsem tujem okolju? V družinski pustolovščini ‘Volk in lev’ glavni vlogi igrata novinka Molly Kunz (‘Vdove’) in nominiranec za Oskarja Graham Greene (‘Sledi v snegu’, ‘Pleše z volkovi’) – skupaj z živalmi, ki jih nadzoruje priznani trener živali Andrew Simpson (‘Igra prestolov’, ‘Povratnik’).

 

 

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.