Naslovnica Oglaševanje V trgovini Gumiz z drobnimi stvarmi odpravite velike nevšečnosti

V trgovini Gumiz z drobnimi stvarmi odpravite velike nevšečnosti

Avtor: Spletno Uredništvo

Pri nas boste deležni kakovostne oskrbe s tehničnim programom,  kateri vam bo v pomoč pri tehničnih opravilih….

Z drobnimi stvarmi se odpravi velike nevšečnosti… (foto: gumiz.com) 

 

Trgovina Gumiz že od leta 1992 skrbi za kvalitetno oskrbo s tehničnim programom, nudi gumijaste izdelke in mnoge artikle, ki olajšajo razna tehnična opravila. Dolgoletne izkušnje, skrb za zagotavljanje kakovosti, konkurenčne cene in zadovoljstvo naših strank so naša glavna vodila. Nudimo raznovrsten in uporaben izbor kakovostnih izdelkov, katerih nabor skozi leta skrbno dopolnjujemo in povečujemo.

Trgovina Gumiz že več kot 25 let skuša zadovoljiti svoje stranke in vedno poskrbi, da se z veseljem vračajo in tako pripomorejo k našem nadaljnjem razvoju in uspešni poslovni poti.

K uspešnosti dela prispevajo dobri poslovni partnerji in dobavitelji, kot so Optibelt, Sava, Bando, Pix, Papillon, Mitas, Semperit in še mnogi drugi.

V nadaljevanju predstavljamo izdelke, ki so na voljo v naši trgovini Gumiz.

Pod oddelkom cevi nudimo vse vrste cevi, kot so armirana cev, nearmirana cev, silikonska cev, cev za vodo, cev s PVC špiralo, cev za derivate, cev za zrak, PVC cev s kovinsko špiralo, avtohladilna cev, silikonska kolena, cev za pnevmatiko, cev za odsesavanje, cev za sesalec, aluminijasta cev, spojni členi in cevne objemke.

Nudimo vse vrste cevi… (foto: freepik.com)

 

Med jermeni lahko najdete klasične klinaste jermene, klinaste zobate jermene, jermene AVX, jermene SPZ, SPA, SPB, SPC, jermene XPZ, XPA, XPB, XPC, zobate jermene, poly jermene, varjatorske jermene in ostale jermene.

V ponudbi tehničnih plošč so na voljo gumitehnične plošče SBR, NBR, EPDM, VITON, CR in NR, silikonska/živilska ponudba, profilirana guma, podloge, PVC plošče, penaste plošče in koterm palice.

Prav tako nudimo tudi pestro izbiro profilov, med njimi so penasti okrogli, penasti pravokotni, gumi profili, gumi okrogli NBR, gumi profili s kovino, penaste plošče, samolepilni penasti profil, tesa profili in ostali.

V ponudbi gum imamo motorske gume, kolesarske plašče ter plašče za kmetijske pripomočke, kot so kosilnice, prikolice, samokolnice in druga manjša vozila.

Bogata ponudba vseh vrst gum…(foto: freepik.com)

 

Poleg tega prodajnem programu ponujamo še blažilce in vrtni program (cevi, priključke in vozičke), podrobnejši opisi izdelkov pa so na voljo v našem spletnem katalogu.

Skupaj z nami stopite v svet gumijastega vsakdana – obiščite nas v trgovini Gumiz!

 

Trgovina Gumiz
Ljubljanska cesta 21e
1241 Kamnik

Kontakti:
Tel: +386(0) 1 831 10 10
E-mail: info@gumiz.com
Spletna stran: www.gumiz.com

Delovni čas:
Od ponedeljka do petka: od 8:00 do 19:00 ure
Sobota: od 8:00 do 12:00 ure
Nedelja: zaprto

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.