Naslovnica Trendi V sredo se s premiero sedmega filma vračajo Transformerji

V sredo se s premiero sedmega filma vračajo Transformerji

Avtor: Spletno Uredništvo
Ta teden bo v kinematografe vstopila premiera iz žanra znanstvene fantastike. Film se imenuje ‘Transformerji: Vzpon zveri’ in je sedmi po vrsti iz franšize ‘Transformers’.
V sredo se s premiero sedmega filma vračajo Transformerji

Transformerji so se sicer prvič pojavili kot japonske igrače v 80. letih prejšnjega stoletja (foto: cineplexx.si)

V sredo 7. junija bo v Cineplexxovem kinu v ljubljanskem Rudniku ob 19. uri premierno na sporedu film z naslovom v izvirniku ‘Transformers: Rise of the Beasts’, ali v slovenskem prevodu ‘Transformerji: Vzpon zveri’ (začuda je prevod tega naslova celo pravilen, kar je sicer v Sloveniji prava redkost). Filmska zgodba se vrača v 90. leta prejšnjega stoletja in predstavlja nove robotske nezemljane.

»Pred petnajstimi leti je akcijski spektakel Transformerji prvič pritegnil filmske gledalce po vsem svetu, zdaj pa bo z novim delom ‘Transformerji: Vzpon zveri’ občinstvo popeljal na pustolovščino z Avtoboti po svetu v devetdeseta leta in predstavil povsem novo vrsto Transformerjev – Maksimale, v obstoječi bitki na Zemlji med Avtoboti in Deseptikoni,« razkriva napovednik prihajajočega filma, ki sodi predvsem v žanr znanstvene fantastike.

V sedmem nadaljevanju franšize ‘Transformers’ igrajo glavne vloge Anthony Ramos, Dominique Fishback, Peter Cullen, Ron Perlman, Peter Dinklage, Michelle Yeoh, Liza Koshy, John DiMaggio, David Sobolov, Michaela Jae Rodriguez, Pete Davidson in Cristo Fernández. Režiser je bil Steven Caple Jr., scenarij pa so napisali Joby Harold, Darnell Metayer, Josh Peters, Erich Hoeber in Jon Hoeber po zgodbi Jobyja Harolda.

 

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.