Naslovnica Trendi V kina najprej prihaja Operativec, za njim pa še Zeleni slon

V kina najprej prihaja Operativec, za njim pa še Zeleni slon

Avtor: Spletno Uredništvo
Med prihajajočimi počitnicami se v kinodvoranah napovedujeta dve novosti. Prva je ameriška akcijska komedija ‘Operativec’, druga pa mednarodna koprodukcija 5 krajših animiranih filmov o varovanju narave, ki so jo poimenovali ‘Zeleni slon’.
V kina najprej prihaja Operativec, za njim pa še Zeleni slon

Prizor iz prihajajočega filma ‘Operativec’ (foto: cineplexx.si)

V slovenskih kinematografih se bo v četrtek (2. novembra) pričela predvajati nova ameriška akcijska komedija z naslovom ‘Operativec’ (originalno: ‘Freelance’). Film ska zgodba govori o nekdanjem agentu specialnih enot Masonu (igra ga John Cena), ki se kot mnogi navadni smrtniki kmalu po upokojitvi začne dolgočasiti. Manjka mu predvsem adrenalina, zato se odloči, da bo opravil še eno nalogo, ki mu bo v življenje spet prinesla kanček vznemirjenja.

»Željo mu izpolni njegov šef (Christian Slater), ki mu ponudi službo telesnega stražarja novinarke Claire Wellington (Alison Brie), ki bi rada zaslovela z intervjujem Juana Venegasa (Juan Pablo Raba), diktatorskega predsednika Paldonije. Mason In Claire skupaj odletita v Paldonijo, kjer se srečata z Venegasom. Po nenadnem napadu na njihov avtomobil, so prisiljeni pobegniti v džunglo, saj izgleda, da gre za državni udar,« razkriva napovednika, ki ga je sicer režiral Pierre Morel.

Druga filmska novost tedna, ki naj bi se pričela predvajati v soboto (4. novembra), pa se imenuje ‘Zeleni Slon’. Gre za izbor petih kratkih animiranih filmov, ob katerih bodo otroci na zabaven način spoznavali različne oblike varovanja narave. ‘Zeleni slon’ je mednarodni projekt, v katerem so sodelovali ustvarjalci iz Danske, Estonije, Latvije, Nizozemske, Tajvana, Velike Britanije in pa tudi Slovenije.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.