Naslovnica Kronika V Bohinju spet iščejo enajsteletnega Liama

V Bohinju spet iščejo enajsteletnega Liama

Avtor: Spletno Uredništvo
Gorenjski policisti od včeraj spet iščejo 11-letnega Liama Šurca iz Bohinja. Pred tem je skupaj s 14-letno Laro Šurc izginil že prve dni junija, ko so ju nato našli naslednji dan.
V Bohinju spet iščejo enajsteletnega Liama

Ali je kdo videl Liama? (foto: policija.si)

Generalna policijska uprava je objavila kratko obvestilo s fotografijo, da je od včeraj (7. septembra) pogrešan enajstletni Liam Šurc iz Bohinja. Nazadnje so šolarja videli po koncu pouka in sicer približno ob 13. uri v bližnji Bohinjski Bistrici. Potem pa so se za njim očitno izgubile vse sledi, tako da so kasneje popoldan izdali posebno obvestilo in ob tem pričeli tudi z iskalnimi aktivnostmi.

»Pogrešani otrok je visok okoli 160 cm, ima kratke rjave lase in je suhe postave. Oblečen je v sive kratke hlače, rdečo majico, temen pulover s kapuco in športne čevlje. Uporablja belo-modro šolsko torbo. Vse, ki bi pogrešanega opazili ali kar koli vedeli o njegovem izginotju, prosimo, naj o tem obvestijo najbližjo policijsko postajo ali pokličejo na telefonsko številko 113 oz. anonimni telefon policije 080 1200,« je zapisala Policija.

Kar je pri vsej zgodbi nenavadno, je dejstvo, da Liama Šurca iščejo že drugič v tem poletju. V petek 3. junija je namreč Liam izginil skupaj s 14-letno Laro Šurc (po podobnosti obrazov na objavljenih fotografijah sodeč najbrž gre za sestro ali sestrično). Tudi tedaj je do izginotja prišlo po pouku, policisti so izdali posebno obvestilo in sprožili iskalno akcijo, potem pa so otroka našli naslednji dan – živa in zdrava.

 

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.