Naslovnica Trendi Tudi princ Charles bo kuhal za Avstralce

Tudi princ Charles bo kuhal za Avstralce

Avtor: Spletno Uredništvo

Z največje slovenske televizijske videoteke VOYO so najavili, da bo od petka dalje na voljo deseta sezona kuharskega izziva MasterChef Avstralija, ki obljublja številna presenečenja in tudi udeležbo princa Charlesa. Tekmovalce bodo ocenjevale največje mednarodne in njihove domače kulinarične legende, izzvani pa bodo, naj ustvarijo okusne avstralske jedi.

Tudi princ Charles bo kuhal za Avstralce15. maja bo že na voljo prvih 10 epizod, nato jih bodo vsak petek dodali še novih 10 (foto: VOYO/Pro Plus PR)

 

VOYO bo od 15. maja dalje premierno predstavljal deseto sezono tekmovanja v kuhanju MasterChef Avstralija. 24 tekmovalk in tekmovalcev se bo med raziskovanjem kotičkov Avstralije borilo za naziv najboljšega avstralskega amaterskega kuharja. Sodniško trojico bodo sestavljali Matt Preston, Gary Mehigan in George Calombaris, vse sodelujoče kuharice in kuharje pa bo spremljal še mentor Shannon Bennett.

Morda ta imena slovenski televizijski javnost niso preveč znana, zato pa bodo nekateri drugi udeleženci precej bolj slavni. »Mednarodno priznani vodja kuhinje s tremi Michelinovimi zvezdicami in ustanovitelj licence MasterChef Gordon Ramsay bo vodilne tekmovalce v tednu svoje pojavnosti izzval, da ustvarijo nepozabno kulinarično izkušnjo. V prav posebnem tednu se bo kuharskemu šovu pridružila boginja hrane za dušo Nigella Lawson,« pravi napovednik nove serije.

Kot se za nekdanje kolonialne podložnike spodobi, bodo Avstralci tokrat negovali svoje korenine na najboljši možen način. V oddajo so namreč zvabili najbolj prestižnega gosta celotne franšize MasterChef doslej – princa Charlesa osebno. Tekmovalci bodo poleg kuhanja in raziskovanja Avstralije obiskali tudi tamkajšnje vinorodne pokrajine in opravili tudi poseben nogometni izziv.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.