Naslovnica Oglaševanje Transportna embalaža

Transportna embalaža

Avtor: Spletno Uredništvo

Se bojite, da se bo vaše blago med prevozom poškodovalo, ali morda celo ne bo prispelo do cilja v enem kosu? Ste resno zaskrbljeni, ker morajo izdelki priti do naročnika brez ene same praske, vam pa se ne zdijo dovolj zaščiteni?

Foto: embalaza-kunej.net/product-category/transportna-embalaza

Kar lepo nam prepustite te skrbi. V družinskem podjetju Darilna embalaža Kunej, Marinka Lesjak s. p. smo namreč z več kot tremi desetletji izkušenj strokovnjaki za transportno embalažo v vseh njenih oblikah in izvedbah.

V naši raznovrstni prodajni ponudbi različnih embalaž je običajno prav  transportna embalaža tista, ki je deležna največjega števila naročil. Naši izdelki s tega poslovnega segmenta strankam namreč zagotavljajo zares varen prevoz, preprosto pripravo in uporabo ter tudi ugodno nizke cene.

Trenutno imamo na razpolago 14 različnih vrst transportne embalaže. Od tega sta dve vrsti kartonskih škatel namenjeni steklenicam – ena je po dimenzijah za primerna 6 buteljk vina, druga pa za 6 klasičnih enolitrskih steklenic.

Največji del transportne embalaže iz naše prodajne ponudbe tvorijo kartonaste škatle. Na razpolago jih imamo vsaj 11 vrst, vse so pravokotne, med seboj pa se ločijo po višini, širini in dolžini, tako da lahko zadovoljimo prav vsako potrebo.

Posebna vrsta kartonaste embalaže je namenjena prevozu medu, oziroma 6 kozarcev po 720 mililitrov (seveda je lahko v kozarcih namesto medu tudi kaj drugega, ali pa so namesto steklenih kozarcev uporabljene pločevinke, oziroma druge vrste kontejnerjev za hranilne snovi).

Foto: embalaza-kunej.net/product-category/transportna-embalaza

Vse naše kartonaste škatle so lahko narejene iz 3-slojnega kartona ali iz 5-slojnega kartona. Tri slojni zabojčki oziroma škatle se največkrat uporabljajo za pošiljanje paketov, skladiščenje blaga, zaščito blaga med prevozom, pri selitvah, arhiviranju…

Pet slojni kartonski zaboji pa so namenjeni zavarovanju vsega bolj občutljivega, težjega in najbolj dragocenega blaga med premikanjem, shranjevanjem in seveda predvsem med prevozom.

Vsi artikli našega podjetja s prodajnega področja transportne embalaže so preprosti za uporabo – škatle hitro sestavite zaradi označenih upogibnih mest, nakar se z lepilnim trakom zalepi dno in zgornjo odprtino. Za naše stranke lahko prilagajam dimenzije in pregrade v notranjosti škatel.

Foto: embalaza-kunej.net/product-category/transportna-embalaza

Vse naše škatle so narejene iz preverjeno vzdržljivega materiala, na voljo so po zelo dostopnih cenah in z ekspresno kratkim dobavnim rokom.

Naročnik oglasa je podjetje Darilna embalaža KUNEJ

 

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.