Naslovnica Oglaševanje Darilna embalaža

Darilna embalaža

Avtor: Spletno Uredništvo

Potrebujete kakovostno embalažo za darila? Ali mora biti ta embalaža elegantna in hkrati tudi primerno trpežna? Bi radi nanjo natisnili kakšno posebno besedilo ali logotip vašega podjetja?

Foto: embalaza-kunej.net/product-category/darilna-embalaza

V podjetju Darilna embalaža Kunej vam nudimo vse to in še precej več. Ponašamo se namreč z izjemno pestro izbiro možnosti za izdelavo darilne embalaže. Odlikujejo nas strokovnost, zanesljivost in tudi dolgoletne izkušnje, saj se širšemu področju izdelovanja različnih vrst embalaž uspešno posvečamo že več kot 30 let.

Darilna embalaža že ves čas sodi med naše najbolj komercialno uspešne produkte. Njene tri osnovne značilnosti so, da mora zagotoviti zaščito darila, da mora imeti privlačen estetski videz in tudi sodobno elegantno obliko.

Prav vse vrste darilne embalaže, ki jih izdelujemo v našem podjetju, so lahko narejene povsem po željah kupca. Zato se z vsako stranko najprej posvetujemo in preverimo njene potrebe. Šele po pogovoru ji razkažemo naše možnosti, oziroma ji posredujemo naše predloge.

Možnosti je zares ogromno, saj smo specializirani za izdelovanje embalaže s posebno programsko opremo, uporabljamo pa tudi rezalnik vzorcev. Tako lahko zadovoljimo vsako željo, oziroma naredimo prav vsako darilo še bolj imenitno.

Foto: embalaza-kunej.net/product-category/darilna-embalaza

Na voljo pa imamo tudi klasično darilno embalažo (večja, kvadratna oblika), darilno embalažo z visokim vratom (manjša, kvadratna oblika) in darilno embalažo za steklenice penine (oz. za druge žlahtne kapljice).

Te tri oblike darilne embalaže so vam na voljo v najmanj sedmih različnih barvah – beli, črni, modri, rdeči, zeleni, rjavi in srebrni. Pri izdelavi pa kombiniramo sivo lepenko, notranji barvni papir in zunanji barvni papir.

Vsem našim strankam omogočamo večbarvni tisk logotipa vašega podjetja, blagovne znamke ali posebnega besedila na izbrano embalažo, saj se dobro zavedamo, kako pomembni sta prepoznavnost in promocija v današnjih časih.

Posebej bi radi omenili, da so v naši prodajni ponudbi tudi posebne 5-slojne kartonske škatle, ki so namenjene zaščiti in transportu občutljivih ali težjih daril.

Naše podjetje krasijo ugodne cene, kakovostna izdelava in kratek dobavni rok, poleg tega pa smo že vrsto let trajnostno naravnani in Vam zato namesto plastične darilne embalaže nudimo izključno okolju precej bolj prijazno kartonasto embalažo.

Naročnik oglasa je podjetje Darilna embalaža KUNEJ

 

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.