Naslovnica Oglaševanje Kaširana embalaža

Kaširana embalaža

Avtor: Spletno Uredništvo

Ali ste nekomu kupili darilo, pa je sedaj potrebno najti še lepo in obstojno embalažo zanj? Bi radi obdarovali bližnjega, vendar vas ne mika preveč, da bi darilo zavili le v klasičen pisan papir?

Foto: embalaza-kunej.net/product-category/darilna-kasirana-in-izsekana-embalaza

V podjetju Darilna embalaža Kunej imamo pripravljene celo vrsto rešitev za takšne in podobne primere. S kaširano embalažo namreč lahko hkrati uspešno zaščitite darilo, poleg tega pa mu zagotovite tudi zunanjost na primerno visokem estetskem nivoju.

Ne glede na to, ali za darilom stoji posameznik, podjetje, urad ali ustanova, je vsako darilo zagotovo videti precej bolje, če je zapakirano v kaširano embalažo. Lepo ovit paket je prav tako znamenje pozornosti, skoraj kot samo darilo.

V naši izjemno pisani paleti ponudbe kaširane embalaže imamo običajno okrog 30 artiklov. Od tega je približno polovica vseh izdelkov namenjena različnim vrstam steklenic. Naj gre za penino, buteljke vina, standardne litrske steklenice, steklenice za olje ali za katerokoli drugo tekočino, izbira je ogromna.

Na voljo so vam namreč kaširane embalaže v sedmih različnih zunanjih barvah, pri večini teh artiklov pa lahko izbirate tudi med dvema notranjima barvama. Poleg tega se embalaže razlikujejo glede dimenzij in oblik, lahko so z oknom ali brez okna ter s prostornino za eno ali za dve steklenici.

Foto: embalaza-kunej.net/product-category/darilna-kasirana-in-izsekana-embalaza

V naši raznovrstni prodajni ponudbi imamo tudi posebno obliko kaširne embalaže za pecivo, ki ima večji kartonasti ročaj za lažje rokovanje, pa tudi dve vrsti posebne embalaže za salame.

Vseeno pa drugo večjo skupino naših izdelkov iz kategorije kaširana embalaža tvorijo darilne škatle, ki jih običajno ponujamo preko 10 različnih vrst. Vse te naše darilne škatle so pravokotne, na voljo pa so v sedmih različnih zunanjih in v večini primerov v dveh notranjih barvah.

Tudi za prodajno področje kaširne embalaže naše podjetje Darilna embalaža Kunej odlikuje profesionalen odnos do strank, prilagajanje željam in potrebam kupcev, velika izbira izdelkov, moderne estetske linije, uporaba dobro preverjenih in izkazano kvalitetnih materialov ter ažurnost pri izdelavi.

Foto: embalaza-kunej.net/product-category/darilna-kasirana-in-izsekana-embalaza

O tem, da skozi vsa leta delamo v prvi smeri, pričajo mnoge ugodne reference, ki smo jih pridobili, in predvsem številne zadovoljne stranke. Ljudje se namreč radi vračajo po našo vrhunsko kaširano embalažo, saj le-ta njihova darila resnično naredi še precej lepša.

Naročnik oglasa je podjetje Darilna embalaža KUNEJ

 

 

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.