Naslovnica Oglaševanje Strokovne računovodske storitve za vse vrste poslovnih subjektov

Strokovne računovodske storitve za vse vrste poslovnih subjektov

Avtor: Spletno Uredništvo

V podjetju Finnives d.o.o. vam že vrsto let nudimo strokovne in kakovostne računovodske storitve….

Že od leta 2009 nesebično delimo računovodsko znanje in zkušnje….. (foto: osebni arhiv) 

 

Naše podjetje Finnives d.o.o. je leta 2009 ustanovila ekipa strokovno usposobljenih računovodij, ki svoje znanje in izkušnje nesebično delijo med druge poslovne subjekte.

V vsakem poslovnem subjektu so računovodske storitev ena izmed pomembnejših poslovnih funkcij. Manjše in tudi srednje velike gospodarske družbe se v današnjem času poslužujejo računovodskih storitev, ki jih izvajajo zunanji poslovni partnerji.

Med naše glavne dejavnosti se poleg računovodskih in knjigovodskih storitev, uvrščajo tudi davčno kot tudi finančno svetovanje.

 

RAČUNOVODSKE STORITVE

V same računovodske storitve so zajete štiri različne dejavnosti, ki pa so hkrati med seboj zelo povezane. Verjetno se vam je zastavilo vprašanje: “Katere pa so te štiri dejavnosti?”. Dovolite nam, da vam jih naštejemo. To so: računovodsko analiziranje, računovodsko predračunavanje, računovodsko nadziranje in knjigovodstvo.

Vse naštete dejavnosti pa so usmerjene k računovodskemu informiranju, kar pomeni, da se uporabnikom posreduje vse računovodske informacije kot tudi računovodske podatke.

 

KNJIGOVODSKE STORITVE

Za knjigovodske storitve lahko rečemo, da so predhodnice računovodskih storitev. Samo knjigovodstvo se uvršča med posebno vrsto sistematičnega spremljanja poslovanja poslovnega subjekta.

Vsi pridobljeni podatki morajo biti v celoti ažurno dokumentirani. Pri knjigovodskih storitveh je izrednega pomena formalnost. Vsak zapis mora biti sprotno dokumentiran v poslovno knjigo.

Poleg računovodskih in knjigovodskih storitev nudimo davčno in finančno svetovanje….(foto: osebni arhiv)

 

Pri nas boste deležni strokovnega svetovanja kar vam bo pripomoglo k razvoju poslovnega uspeha. Ob tem vas bomo redno obveščali o nastalih spremebah na različnih področjih zakonodaje (finančna in davčna zakonodaja, delovna zakonodaja….).

Vsaka stranka je za nas “sveta”, zato se ji maksimalno posvetimo. Imamo prijazni in profesionalni pristop do dela, delo je opravljeno v določenem časovnem obdobju ter v skladu s predpisano zakonodajo. Vsi vaši podatki pa so pri nas varni in zaupni.

Z našimi storitvami pripomoremo k finančni rasti vašega podjetja….(foto: osebni arhiv)

 

V kolikor so se vam porodila dodatna vprašanja, nas kontaktirajte na spodaj navedene kontakte. Dovolite, da z našimi profesionalnimi storitvami pripomoremo k finančni rasti vašega podjetja.

 

Finnives, računovodske storitve, d.o.o.
Ulica tolminskih puntarjev 4
5000 Nova Gorica

Kontakti:
Tel: +386 (0) 5 333 49 60
E-mail: info@finnives.si
Spletna stran: www.finnives.si

Delovni čas:
Od ponedeljka do petka: od 8:00 do 16:00 ure
Sobota in nedelja: zaprto

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.