Naslovnica Oglaševanje Streha Sodnik d.o.o. – krovstvo in kleparstvo z dolgoletno tradicijo

Streha Sodnik d.o.o. – krovstvo in kleparstvo z dolgoletno tradicijo

Avtor: Spletno Uredništvo

Krovske in kleparske storitve so naša “specialiteta”….

Foto: krovstvo-sodnik.si/storitve/krovstvo/

Podjetje Streha Sodnik d.o.o. je klasično slovensko družinsko podjetje z dolgoletno delovno tradicijo. Obrt krovstva se namreč pri nas ponosno in zelo uspešno prenaša iz roda v rod že tretjo generacijo.

Korenine današnjega podjetja segajo kar v leto 1930, ko so trije bratje Sodnik v Klancu pri Komendi prvič začeli s krovskimi oziroma s kleparskimi dejavnostmi. Potomci so nato nadaljevali s krovstvom in tako je leta 1998 je sedanji lastnik podjetja Zoran Sodnik prevzel delo svojega očeta Avgusta, ki se je tedaj po desetletjih izjemno uspešne obrtniške poti dokončno upokojil.

Od leta 2009 naše krovsko podjetje posluje pod imenom Streha Sodnik d.o.o. (dolg PRS naziv je Streha sodnik, kleparska in krovska dela, d.o.o.), seveda pa ostaja sinonim za tradicijo in kakovost. Danes se naše podjetje poslovno posveča širšem področju krovskih, kleparskih in tesarskih del.

Naša obrtniška delavnica že vrsto let stoji na Gmajnici pri Komendi, poslovno delujemo pa le v regiji Osrednje Slovenije in na Gorenjskem. Smo uspešno podjetje, ki si je skozi čas pridobilo številne ugodne reference, saj smo vajeni najbolj zahtevnih poslov na višinah (v vseh teh letih leta smo na primer popravili ogromno streh na cerkvah).

Čeprav nam tradicija resnično veliko pomeni in so tudi bogate dolgoletne izkušnje na naši strani, pa se vseeno iz dneva v dan trudimo prilagoditi zahtevam strank, potrebam trga in tudi najnovejšim trendom glede materialov. Zato se redno strokovno izpopolnjujemo, spremljamo razvoj naše obrti in vzdržujemo stik z novostmi.

Naš temeljni cilj je zadovoljitev pričakovanj vsake naše stranke, kakovostno opravljeno delo, varnost in skrb za podrobnosti. Takšno razmišljanje nam že skoraj 100 let prinaša poslovni uspeh in dober glas o nas se je lahko razširil daleč naokrog.

Podjetje Streha Sodnik d.o.o. se poslovno posveča petim delovnim področjem – krovstvu, kleparstvu, tesarstvu, vgradnji strešnih oken in pa tudi odstranjevanje azbestnih kritin. Povsod vam najprej svetujemo, potem pa med izdelavo našim bogatim izkušnjam dodamo vsa pridobljena tehnična znanja, natančnost, hitro izvedbo in zelo kakovostno postavitev.

Krovstvo

Na področju krovstva vam nudimo visoko-kakovostna in strokovno opravljena dela, vse po vaših merah. Vašo streho bomo zaščitili pred vsemi zunanjimi vplivi, kot so mraz, vročina, sneg, dež, led, vlaga, toča, hrup… Vsi ti vplivi pa lahko hitro iztrošijo strešno kritino, če izbor kritine ni bil pravi, ali če izbrana kritina ni primerno visoke kakovosti.

V pestri paleti strešnih kritin vam nudimo: opečne kritine (blagovne znamke CREATON, TONDACH, ERLUS, BRAAS, WALTHER, JUNGMEIER), betonske kritine (BRAMAC, ETERNIT, GOLOB), jeklene kritine (GERARD, DECRA), vlaknocementne plošče (ESAL, ETERNIT), strešne panele (TRIMO, ISOMEC, METRAPAN), bitumenske skodle (TEGOLA CANADESE), polikarbonatne kritine (LEXAN, GUTTAGLISS) in valovite kritine (ESAL).

Za področje ravnih streh so na voljo ravne strehe BAUDER, PVC strešne folije SIKA in BAUDER ter zelene strehe BAUDER. Posvečamo se tudi obnovam streh in pa postavitvam fasad (TONDACH, ESAL, ETERNIT).

Kleparstvo

V podjetju Strehe Krovstvu Sodnik lahko naročite kleparske izdelke v vseh materialih in velikostih. Naši strokovnjaki, ki so vedno zagreti za izdelavo originalnih kleparskih izdelkov, vam lahko dočarajo tako funkcionalne artikle kot tudi ornamentalne estetske dodatke.

V naši bogati ponudbi so najrazličnejši žlebovi, žlote, odtočne cevi, odkapne pločevine, dimniške obrobe, zračniki, okenske police, strelovod, snegolovi, pločevinaste strehe, zaključne obrobe in drugi kleparski izdelki.

Nudimo vam tudi ekspresno hitro in natančno krivljenje ter upogibanje pločevine – vse po vaših željah in do milimetra po vaših merah.

Foto: krovstvo-sodnik.si/storitve/kleparstvo/

Tesarstvo

Poleg kovin se pri gradnji streh in objektov velikokrat uporablja les, zato smo se specializirali tudi za tesarsko-gradbena dela. Nudimo vam izdelave nadstreškov, nadzidkov z oknom (frčade), nadstreškov za vsa vaša vozila, ostrešij, postavljanje toplotnih izolacij, parnih zapor, parnih ovir, sekundarnih kritin in prezračevanih streh. Vse naredimo hitro, kvalitetno, precizno in trpežno.

Vgradnja strešnih oken

Da bi še zaokrožili našo ponudbo, smo se posvetili tudi vgradnjam strešnih oken. Zaradi visoke kakovosti oken Velux, ki jih uporabljamo, boste opazno prihranili pri stroških ogrevanja pozimi in hlajenja poleti. Poleg oken vgrajujemo še rolete, žaluzije, svetlobnike (AKROPOL), plise senčila in rolo senčila.

Odstranjevanje azbestnih kritin

Za odstranjevanje azbestne kritine je potrebno dobro uigrano in strokovno podkovano moštvo. Ker je varnost na prvem mestu, ima naše podjetje uradno licenco za odstranjevanje in odvoz azbesta. Po zaslugi naših dolgoletnih izkušenj bomo azbest odstranili varno in učinkovito, kar je zaradi zdravju škodljivih učinkov te snovi osnovnega pomena.

Prav tako pa vam bomo sproti še svetovali, s čim zamenjati staro kritino, vse v najkrajšem možnem času ter povsem po merah in ostalih zahtevah stranke.

krovstvo-sodnik.si/storitve/odstranjevanje-azbestne-kritine/

Ko streha postane ključen segment vaše hiše, tedaj je Streha Sodnik preverjeno najboljša rešitev!

Streha Sodnik
Gmajnica 7a
1218 Komenda

Kontakti:
Tel: +386 (0)1 834 36 60
Fax: +386 (0)1 834 36 61
Gsm: +386 (0)41 719 499
E-mail: info@krovstvo-sodnik.si
Spletna stran: www.krovstvo-sodnik.si

 

 

 

 

 

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.