Naslovnica Gospodarstvo STO o 4 digitalnih delavnicah in 2 športnih prireditvah

STO o 4 digitalnih delavnicah in 2 športnih prireditvah

Avtor: Spletno Uredništvo
Slovenska turistična organizacija je ta teden aktivna na več frontah. Tako se pospešeno pripravlja na dva mednarodna športna dogodka, posredovala pa je tudi informacijo o poletnih strokovnih delavnicah o digitalnem marketingu in digitalnih veščinah v turizmu.
STO o 4 digitalnih delavnicah in 2 športnih prireditvah

Piranska punta je zelo atraktivna turistična lokacija, vprašanje pa je, ali je primerno promovirana (foto: SJ)

S Slovenske turistične organizacije (STO) so spomnili, da bo med 8. in 18. julijem Celje gostilo evropsko mladinsko rokometno prvenstvo za dekleta U–19. Tekmovanje bo potekalo v obeh celjskih rokometnih hramih – dvoranah Zlatorog in Golovec. Poleg tega pa bo že od 6. do 11. julija Ljubljana, oziroma kajakaški poligon v Tacnu prizorišče svetovnega prvenstva v slalomu na divjih vodah za mladince in mlajše člane.

V Slovenijo bo tako v naslednjih dneh pripotovala množica mladih kajakašev iz 33 držav sveta in 15 najboljših evropskih ženskih mladinskih rokometnih reprezentanc U-19. Obe športni prireditvi bosta lepi priložnosti za promocijo Slovenije kot zelene, varne in zanimive turistične destinacije. Vse promocijske aktivnosti bodo potekale prek STO, oziroma prek blagovne znamke ‘I feel Slovenia’.

S STO pa so posredovali še povabilo na 4 strokovne delavnice o digitalizaciji turizma. V prvi polovici julija bodo namreč na vrsti štiri brezplačna spletna predavanja, ki bodo predvidoma vsakič trajala 90 minut. »Center poslovne odličnosti Ekonomske fakultete v okviru projekta Grow Slovenia with Google organizira poletne termine brezplačnih delavnic na temo osnov digitalnega marketinga in digitalnih veščin v turizmu.

Delavnice so namenjene posameznikom in podjetjem, ki želijo pridobiti marketinška in digitalna znanja, razviti digitalne veščine, spremeniti obstoječe ali oblikovati nove poslovne modele, ustvariti nova delovna mesta ter povečati učinkovitost, konkurenčnost in rast podjetja,« so zapisali v sporočilu za javnost Slovenske turistične organizacije, oziroma na njenem uradnem spletnem mestu slovenia.info.

Sicer bo prva delavnica ‘Uvod v digitalni marketing v turizmu’ na vrsti 7. julija ob 18. uri, druga delavnica ‘Uvod v spletno oglaševanje v turizmu’ bo na vrsti 9. julija in sicer že ob 10. uri, tretja delavnica ‘Uvod v optimizacijo spletnih strani v turizmu’ bo sledila 14. julija ob 18. uri, medtem ko bo zadnja delavnica ‘Uvod v spletno prodajo in širitev v tujino v turizmu’  zaključila cikel 15. julija ob 18. uri.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.