Naslovnica Magazin STO je lani na Linkedinu zabeležila ogromno ogledov

STO je lani na Linkedinu zabeležila ogromno ogledov

Avtor: Spletno Uredništvo
Slovenska turistična organizacija je v letu 2022 zabeležila odlične rezultate na družbenem omrežju Linkedin, ki je priljubljeno v poslovnih krogih. Lani je namreč naštela več kot 1,7 milijona prikazov in preko 12.000 klikov na sponzorirane objave. Vse aktivnosti so del širše strategije STO, ki očitno deluje zelo dobro.
STO je lani na Linkedinu zabeležila ogromno ogledov

Primeri objav STO na Linkedinu (foto: STO/slovenia.info)

Družbeno omrežje Linkedin združuje več kot 875 milijonov uporabnikov po svetu in velja za enega od najbolj priljubljenih poslovnih kanalov na tem spletnem področju, zato nudi zelo mikavne priložnosti za predstavitev aktivnosti gospodarskih družb. Slovenska turistična organizacija (STO) je pravkar objavila statistične podatke o delovanju svojega profila na omrežju Linkedin v lanskem letu.

»STO združuje na Linkedin profilu za podjetja več kot 17.000 sledilcev, kjer jih vsakodnevno nagovarja prek objav vezanih na poslovne dogodke, razvoj turistične ponudbe Slovenije, krepitev sodelovanja s partnerji slovenskega turističnega gospodarstva, potencialnimi partnerji, mediji in splošno javnostjo. V letu 2022 je bilo pridobljenih več kot 1,7 milijona prikazov in več kot 12.000 klikov na sponzorirane objave,« so o lanskih številkah povedali na STO.

Pojasnili so še, da je temeljni namen vseh aktivnosti na tem družbenem omrežju povečanje prepoznavnosti blagovne znamke STO ‘I FEEL SLOVENIA’, informiranje strokovne javnosti o promocijah in komunikacijskih akcijah STO in pa tudi utrjevanje vloge STO v mednarodnih turističnih vodah. Pri tem STO nagovarja sledilce v prilagojenih jezikovnih variantah in turistične produkte oglašuje ciljno, oboje v skladu s širšo strategijo STO.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.