Naslovnica Gospodarstvo STO in Spirit Slovenija bosta zelo aktivni glede zmajeve noči

STO in Spirit Slovenija bosta zelo aktivni glede zmajeve noči

Avtor: Spletno Uredništvo
Slovenska turistična organizacija in Javna agencija Spirit Slovenija bosta konec meseca avgusta aktivno sodelovali na poslovilni tekmi Gorana Dragića ‘I Feel Slovenia Noč zmaja’. Obe organizaciji bosta dogodek izkoristili za globalno promocijo Slovenije ter blagovnih znamk ‘I Feel Slovenia’ in ‘Slovenia Business’.
STO in Spirit Slovenija bosta zelo aktivni glede zmajeve noči

Na logotipu poslovilne tekme sta Goran in zmaj (foto: nightofthedragon.com)

Dvorana Stožice bo v soboto 24. avgusta gostila vrhunski košarkarski spektakel – poslovilno tekmo nekdanjega kapetana slovenske košarkarske reprezentance in igralca lige NBA Gorana Dragiča. Dogodek so poimenovali ‘I Feel Slovenia Noč zmaja’ (‘Night of the Dragon)’, Ljubljano pa bodo obiskala mnoga svetovno znana košarkarska imena, kar bo ob TV prenosu in posnetkih odlična priložnost za promocijo Slovenije na globalni ravni.

Slovenska turistična organizacija (STO) in Javna agencija Spirit Slovenija sta že pred časom zavihali rokave, za konec avgusta pa bosta kot nacionalna partnerja na najvidnejših mestih izpostavila znamko ‘I feel Slovenia’ in predstavila Slovenijo kot butično turistično, športno in poslovno destinacijo. Zato bo STO pred, med in po dogodku izvajala številne promocijske aktivnosti.

»STO bo med navijače razdelila športne rekvizite in poskrbela za znamčenje samega dogodka, vključno s premium pozicijami z maksimalno izpostavitvijo znamke I feel Slovenia in Slovenije kot turistične destinacije v TV-prenosu dogodka. Dogajanje bo izpostavljeno tudi na družbenih omrežjih Gorana Dragića in STO, ki se ponašajo z zavidljivim številom sledilcev,« so pojasnili s Slovenske turistične organizacije.

Javna agencija Spirit Slovenija bo dan pred tekmo (petek, 23. avgusta) v Austria Trend Hotelu sodelovala na mednarodnem poslovnem dogodku z naslovom ‘Business Talk’, na katerem bodo govorci iz sveta športa in gospodarstva govorili o prepletu obeh področij. Zaradi prihoda vrhunskih košarkarjev, poslovnih gostov in gledalcev iz tujine pa bodo poslovnem dogodku in tekmi posebej izpostavili še znamko ‘Slovenia Business’.

Prav te dni je najbrž tudi zadnjim laikom postalo jasno, da je Slovenija pravi fenomen v svetovnem merilu, ko govorimo o vrhunskih dosežkih slovenskih športnic in športnikov. Ti so najboljši ambasadorji Slovenije po svetu, kar je prepoznala tudi država in na SPIRIT Slovenija so se pod okriljem resornega ministrstva lani lotili koncepta, s katerim so ob robu večjih, odmevnejših športnih dogodkov začeli organizirati tudi poslovna srečanja.

Poleg tega je STO lani izdala novo publikacijo z naslovom ‘Slovenija. Zmagovita športna destinacija.’ Letos pa je v mesecu maju zaživelo tudi novo spletno mesto ‘Slovenija – športna destinacija’. Predvsem pa je Goran Dragić s pomočjo Fundacije Goran Dragić in številnih partnerjev pred svojo poslovilno tekmo zagnal kar štiri različne projekte, katerih rdeča nit je dobrodelnost.

»Vse leto 2024 je možno Goranove humanitarne projekte podpreti tudi s SMS-ji, poslanimi na številko 1919, in sicer v višini 10 € (ključna beseda: GOGI10) ali 5 € (ključna beseda: GOGI5). Več informacij lahko najdete na uradni spletni strani dogodka,« so še spomnili v izjavi za javnost.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.