Naslovnica Trendi Sredi junija se vračajo Zvezdne steze in nenavadni novi svetovi

Sredi junija se vračajo Zvezdne steze in nenavadni novi svetovi

Avtor: Spletno Uredništvo
Sredi junija na platformo SkyShowtime prihaja druga sezona serije ‘Star Trek: Nenavadni novi svetovi’. Ta serija priljubljene franšize ‘Star Trek’ ( po slovensko ‘Zvezdne steze’) je postavljena  v obdobje, v katerem je bil prvi mož vesoljske ladje Enterprise kapitan Christopher Pike.
Sredi junija se vračajo Zvezdne steze in nenavadni novi svetovi

Napovedni plakat nove sezone Zvezdnih stez in nenavadnih novih svetov (foto: Mediji Msl/SkyShowtime)

Od 16. junija dalje se na platformi SkyShowtime napoveduje nova sezona epizod, ki bo k ogledu privabila mnoge ljubitelje žanra znanstvene fantastike in še posebej navdušence franšize ‘Star Trek’. Gre namreč za drugo sezono serije ‘Star Trek: Strange New Worlds’. Ta serija, ki se po slovensko imenuje ‘Star Trek: Nenavadni novi svetovi’, je sicer osma serija franšize, ki je prvič ugledala luč sveta že leta 1966.

Po uvodni istoimenski seriji ‘Star Trek’ so namreč do danes sledile še serije ‘The Next Generation’, ‘Deep Space Nine’, ‘Voyager’, ‘Enterprise’, ‘Discovery’, ‘Picard’ in ‘Strange New Worlds’. Prva sezona ‘Star Trek: Nenavadni novi’ je sicer že na voljo na SkyShowtime, druga sezona pa bo od sredine junija dalje. »Serija Star Trek: Strange New Worlds je postavljena v obdobje, v katerem je kapitan Christopher Pike upravljal vesoljsko ladjo Enterprise.

V seriji igrajo priljubljeni Anson Mount kot kapitan Christopher Pike, Rebecca Romijn kot Number One, Ethan Peck kot znanstveni poveljnik Spock, Jess Bush kot medicinska sestra Christine Chapel, Christina Chong kot La’an Noonien-Singh, Celia Rose Gooding kot kadetinja Nyota Uhura, Melissa Navia kot poročnica Erica Ortegas in Babs Olusanmokun kot dr. M’Benga,« razkriva prvi napovednik.

Tudi v novih epizodah bodo kapitan Pike, poveljnik Spock in častnica Number One po galaksiji raziskovali nove svetove, pri tem srečevali nova bitja in se znašli v novih nevarnostnih…

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.