Naslovnica Kronika Spet nov primer izginule osebe, tokrat iz Domžal

Spet nov primer izginule osebe, tokrat iz Domžal

Avtor: Spletno Uredništvo
V zadnjem tednu se kar vrstijo obvestila o pogrešanih osebah. Do četrtega primera je prišlo že minulo sredo, a so prošnjo za pomoč javnosti objavili šele včeraj, ko druge policijske aktivnosti niso dale rezultatov. Pogrešan pa je 50-letni Zdravko Škoflek iz Domžal.
Spet nov primer izginule osebe, tokrat iz Domžal

Fotografija Zdravka Škofleka iz Domžal (foto: policija.si)

Včeraj so na spletni strani slovenske Policije objavili obvestilo, da so bili policisti Policijske postaje Kamnik obveščeni, da bližnji pogrešajo 50-letnega Zdravka Škofleka iz Domžal. Kar je pri tem malce nenavadno, je dejstvo, da ga pogrešajo že od prejšnje srede, 20. marca 2023. Iz policijskega sporočila je sicer moč razbrati, da izginulega sicer aktivno iščejo že več dni, a so se šele sedaj odločili za poziv javnosti, ko dosedanja policijska poizvedovanja niso bila uspešna.

»Pogrešani je visok okoli 180 cm, močnejše postave, pobrit po glavi in z nekaj dni staro brado. Ni znano, kaj ima oblečeno, običajno pa nosi črna oblačila. S svojci je bil nazadnje v stiku preteklo sredo zvečer. Z naslova se je odpeljal z osebnim vozilom znamke Renault Clio, sive barve, reg. št. KR 75-80J. Prosimo vse, ki bi kar koli vedeli o njem, da podatke sporočijo na najbližjo policijsko postajo, na PP Kamnik (01 830 31 80) , številko 113 ali na anonimni telefon 080 1200,« sporočajo s Policije.

O preostalih dveh osebah, ki sta skrivnostno izginili v zadnjih dneh, pa doslej še ni bilo nobenih novic. Od minulega torka (19. marca) tako še naprej iščejo 49-letno Ljubljančanko Nejo Štante, od sobote (23. marca) pa pogrešajo 33. letno Sabino Arklinič iz Markovcev pri Ptuju. Velja pa opozoriti na dejstvo, da se število izginotij velikokrat poviša v dneh okrog polne lune in tako je bilo tudi tokrat.

 

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.