Naslovnica Oglaševanje Sodobne čistilne naprave za lepši in boljši jutri

Sodobne čistilne naprave za lepši in boljši jutri

Avtor: Spletno Uredništvo

Vse za čisto okolje vam nudimo v podjetju Timma Boris Fujan s.p….

Sodobne cistilne naprave za lepsi in boljsi jutri

Nudimo vse za čisto okolje…..(foto: facebook.com/cistilne)

 

Vsako gospodinjstvo letno proizvede odpadno vodo katero je potrebno prečistiti, da ni več škodljiva za okolje in posledično tudi za zdravje.

Ker želimo tudi v podjetju Timma Boris Fujan s.p., prispevati k bolj čistemu okolju, smo že vse od leta 2011 mojstri za vgradnjo kot tudi servis malih bioloških čistilnih naprav priznane blagovne znamke Aquatech.

 

MALE BIOLOŠKE ČISTILNE NAPRAVE AQUATECH

Da se boste lažje odločili in kupili male biološke čistilne naprave Aquatech, smo za vas “strnili” nekaj pomembnih pozitivnih lastnosti. Ena izmed njih je sigurno visoka stopnja očiščenja, saj boste z njo očistili vse do 98,9% odpadne vode.

Male biološke čistilne naprave Aquatech se lahko pohvalijo tudi z vodoodpornostjo kar pomeni, kar pomeni da se jih lahko vgradi tudi na področja kjer je visoki nivo podtalnice.

Tudi nizka poraba električne energije je ena izmed številnih pozitivnih lastnosti. Sledi ji vzdržljivost, ki v vsakdanjem življenju predstavlja prilagajanje nizkim in visokim zunanjim temperaturam.

Pri sami vgradnji je potrebno poudariti, da umetna masa iz katere je izdelana posoda male čistilne naprave, ne vsebuje spominskega efekta. To pomeni, da se v primeru poškodbe hitro povrne v prvotno stanje.

V skupino “pozitivnih lastnosti” se uvršča tudi hitra izgradnja in enostavna namestitev. Pri namestitvi je potrebno upoštevati, da vam mala čistilna naprava ne bo zavzela večje površine. Lahko pa se odločite in jo vgradite v že obstoječo greznico.

Pred nakupom in vgradnjo lahko kupci ob doplačilu izbirate med različnimi barvami: črna, zelena, modra, oranžna in rumena barva.

V ponudbi imamo dve vrsti malih bioloških čistilnih naprav. In sicer Aquatech Biotic in Aquatech Biotic Roto.

Aquatech BIOTIC

Vse hišne čistilne naprave Aquatech Biotic so primerne za vgradnjo v že obstoječe greznice saj lahko delujejo v posodah katere so višje od 157 centimetrov. Uporabljajo pa se tudi pri novogradnjah.

V kolikor se boste odločili za vgradnjo na zahtevnejšem terenu (podtalnica, skala ali tekoča voda) je potrebno narediti plitvejši izkop. Obstajajo pa tudi primeri ko ni potrebno nič kopati. V tem primeru se bo vaša investicija tudi pocenila.

Pri mali čistilni napravi Aquatech Biotic je posoda izdelana iz PE-HD umetne mase. Razdeljena pa je na tri komore ali prekate. V drugi komori katera se imenuje Bioreaktor čistilne naprave, poteka caerobni proces. To pomeni, da mikroorganizmi kateri so prisotni v odplakah in živem oziroma aktivnem blatu, v prekatu kateri se imenuje Prezračevani prekat, razgrajujejo organske ogljikove spojine, oksidirajo amonijev dušik in akumulirajo fosfor.

Nato živo blato, katero je zdaj v obliki suspenzije, potuje v tretjo komoro imenovano Usedalnik. Tu se živo blato usede na dno posode, čista voda pa pri tem ostane na vrhu posode. Le-ta skozi iztočno cev zapušča posodo biološke čistilne naprave.

Aquatech BIOTIC ROTO

Male biološke čistilne naprave Aquatech Biotic Roto so primerne za vgradnjo na vse vrste terenov: suh teren ali teren z visoko podtalnico. Opremljene so z večjim številom certifikatov kateri zagotavljajo trdnost materiala in vodotesnost.

 

BETONSKE ČISTILNE NAPRAVE TIMMA

Betonske hišne čistilne naprave Timma imajo funkcijo čiščenja odpadnih vod katere nastanejo v stanovanjskih, poslovnih in počitniških objektih, ter pri tem ni možnosti priklopa na javno kanalizacijsko omrežje.

Pri tej vrsti čistilne naprave je vgradnja zelo hitra kot tudi enostavna. Samo delovanje je brezhibno, ker ne povzroča hrupa, ne smrdi, se ne maši in ne kvari. Praznenje se izvede enkrat v razmaku treh do štirih let. V plus pa se ji “šteje” tudi dolga življenska doba, saj ima 30 letno garancijo.

Sodobne cistilne naprave za lepsi in boljsi jutri 1

Betonska čistilna naprava Timma z dolgo življensko dobo….(foto: facebook.com/cistilne)

 

ZBIRALNIKI DEŽEVNICE

Ste se odločili zbirati deževnico ali razmišljate da bi jo začeli zbirati. Vsem je znano, da zbiranje deževnice predstavlja vir vode kateri je izredno pomemben v poletnem času ko večinoma prevladuje sušno obdobje. Samo zbiranje ne predstavlja finančnega izdatka ter hkrati zmanjša porabo vode iz vodovoda.

Zbrana deževnica je s pravilno obdelavo lahko uporabna v domačem gospodinjstvu na različne načine: skrbne gospodinje jo z veseljem uporabijo za zalivanje rož in namakanje domačega vrta, saj le-ta omogoča da rože in pridelki lepše rastejo. Uporablja se za pranje perila kot tudi za pranje prevoznih sredstev (avtomobila, motorja, kolesa….) oziroma jo lahko tudi pijemo.

V naši bogati in raznoliki ponudbi boste našli različne vrste zbiralnikov deževnice, ki vam bodo skupaj z dodatno opremo omogočili zbiranje, hranjenje, filtriranje, predelavo kot tudi uporabo deževnice.

Vsem strankam tako nudimo:
● zbiralnik deževnice Aquatech ZEUS
● betonska cisterna za deževnico TIMMA
● rezervoar za vodo AQUAstay
● opremo za zbiralnike deževnice

Sodobne cistilne naprave za lepsi in boljsi jutri 2

Deževnica je s pravilno obdelavo lahko uporabna na različne načine… (foto: timma.si)

 

GREZNICE

Glavna funkcija greznice je zbiranje odplak iz gospodinjstva, turističnih kot tudi gostinskih objektov ter obrtnih in industrijskih obratov.

Uporablja pa se tudi pri adaptacijah stanovanj ali novogradnjah. V kolikor pri novogradnjah ni urejena kanalizacija, morajo vsi lastniki v skladu s predpisano zakonodajo, predvidevati tudi gradnjo greznice.

Pri nas boste lahko izbirali med polietilensko ali betonsko greznico. Za obe greznici je značilno, da sta izdelani iz visokokakovostnega materiala ter imata dolgo življensko dobo.

 

Poleg zgoraj opisane ponudbe, vsem svojim strankam nudimo tudi:
● vodomerni jašek Zagožen
● različne strojne inštalacije
● ponikovalnice

Za naročilo nas kontaktirajte na spodaj navedenih kontaktih. Varujte okolje in se odločite za naše čistilne naprave.

 

TIMMA Boris Fujan s.p.
Hraše 4a
1216 Smlednik

Kontakti:
Tel: +386 (0) 70 540 860
E-mail: info@timma.si
Spletna stran: www.timma.si

Delovni čas:
Od ponedeljka do petka: od 8:00 do 16:00 ure
Sobota, nedelja in prazniki: zaprto

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.