Naslovnica Gospodarstvo S promocijsko kampanjo za drugi zagon slovenskega turizma

S promocijsko kampanjo za drugi zagon slovenskega turizma

Avtor: Spletno Uredništvo
Slovenska turistična organizacija je pred kratkim objavila podatke o kampanji ‘Zdaj je čas. Moja Slovenija’. Lani pričeta promocijska akcija je zabeležila že prek en milijon objav na družbenih omrežjih, pridružile pa so se ji skoraj vse največje slovenske medijske hiše.
Rdeča nit promocijske kampanje je ozaveščanje o trajnosti in varnih doživetjih (foto:SJ)

Slovenska turistična organizacija (STO) je lani pričela s kampanjo ‘Zdaj je čas. Moja Slovenija’, s katero so želeli po prvem valu pandemije koronavirusa spodbuditi ljudi k letovanju v Sloveniji. Sedaj so objavili nekaj zanimivih statističnih podatkov o kampanji, med katerimi izstopa ta, da na slovenskih družbenih omrežjih kampanja beleži že preko milijon objav uporabnikov.

»Na kanalih družbenih omrežij je bilo od začetka izvajanja kampanje deljenih preko milijon dostopnih objav s ključnikoma #ifeelslovenia in #mojaslovenija, 180 video povabil ambasadorjev in obrazov slovenskega turizma in 1.450 objav na temo Moja Slovenija na kanalih družbenih omrežij Feel Slovenia. Kampanja je septembra 2020 prejela tudi nagrado WEBSI spletni prvaki, in sicer 1. mesto v kategoriji Turizem,« so med drugim sporočili s STO.

Promociji so se pridružile tudi skoraj vse največje slovenske medijske hiše – PRO PLUS (A Kanal, POP TV, Voyo…) Planet TV, TV 3, RADIO 1 in RTV Slovenija (radijska programa VAL 202 in Prvi ter osrednja turistična televizijska oddaja Na lepše). Vsi ti mediji nenehno prikazujejo razne slovenske destinacije in iščejo nove kotičke za dopustovanje v Sloveniji. Sicer je rdeča nit letošnje promocijske kampanje ozaveščanje o trajnosti in varnih doživetjih.

Vsekakor pa je STO je tudi drugo poletje zapored poletje uspel lepo povezati vse vodilne destinacije, slovensko turistično gospodarstvo, produktna združenja in partnerske institucije.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.