Naslovnica Gospodarstvo Promocija Slovenije kar v 100 tiskanih in spletnih medijih

Promocija Slovenije kar v 100 tiskanih in spletnih medijih

Avtor: Spletno Uredništvo
Slovenska turistična organizacija poleti nadaljuje s promocijo slovenskega turizma v tujih spletnih in tiskanih medijih. Vsebinsko oglaševanje bo do konca leta skupno potekalo kar v 100 tiskanih in spletnih medijih iz 16-ih držav sveta.
Promocija Slovenije kar v 100 tiskanih in spletnih medijih

En najlepših kotičkov Slovenije – Tartinijev trg v Piranu (foto: SJ)

Slovenska turistična organizacija (STO) ima za prvega od temeljnih ciljev povečanje prepoznavnosti oziroma zavedanja Slovenije kot butične, zelene in varne destinacije za edinstvena doživetja po meri vsakega posameznika. Drugi cilj pa je povečanje možnosti, da si potencialni gost izbere prav Slovenijo kot preferenčno turistično destinacijo. STO zato oglašuje najboljše produkte slovenskega turizma v tujih splošnih in specializiranih medijih z velikim dosegom.

Aktivne počitnice v slovenski naravi, skrb za zdravje in dobro počutje, lokalna kultura in zgodovinska mesta ter eno-kulinarika se promovirajo v Nemčiji, Švici, Avstriji, Italiji, na Madžarskem, Češkem, Slovaškem, Poljskem, v Združenem kraljestvu, Franciji, Španiji, na Nizozemskem, Danskem, na Hrvaškem, v Srbiji ter v ZDA. Oglaševanje, ki se bo nadaljevalo do konca leta, bo skupno potekalo prek kar 100 spletnih in tiskanih medijev.

»Med spletnimi mediji največjih dosegov velja omeniti CNN v ZDA, Le Figaro v Franciji, El Mundo v Španiji, Der Standard, Die Presse in Kleine Zeitung v Avstriji, Politiken na Danskem, Jutarnji na Hrvaškem, Novinky na Češkem, Corriere v Italiji, Spiegel v Nemčiji, Wanderlust v Združenem kraljestvu,« so našteli s STO, ter dodali, da akcijo zaokrožuje še oglaševanje v medijih, ki so na posameznih trgih oziroma državah namenjeni za posamezna področja.

Tako se na primer Slovenija promovira tako na spletnih portalih, revijah in časopisih, ki so specializirani za šport in rekreacijo, za potovanja, za kulinarične vsebine, nato za umetnost in kulturo ter v medijih, ki so specializirani za življenjski slog in zdravje.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.