Naslovnica Oglaševanje Proizvodnja in izdelava električnih grelcev: Patron grelci Elektromehanike Hožič

Proizvodnja in izdelava električnih grelcev: Patron grelci Elektromehanike Hožič

Avtor: Spletno Uredništvo

Vam standardni grelci ne ustrezajo in bi potrebovali grelce specifičnih dimenzij in oblik, ki bi vam olajšali razne delovne procese?

Foto: elektromehanika-hozic.si/elektricni-grelci/patron-grelci/

V industrijskih obratih, kjer je potreba po natančnem in zanesljivem ogrevanju orodja in kovinskih predmetov, so najboljša izbira patron grelci. Nadaljujte z branjem, če želite izvedeti kje lahko naročite vrhunske grelce po meri.

Za kaj se patron grelci uporabljajo?

Patron grelci so specializirani električni grelci, ki se najpogosteje uporabljajo za ogrevanje različnega orodja ali kovinskih predmetov, kot so razne delovne površine ali noži. Uporabljajo se lahko za ogrevanje čeljusti naprav za pakiranje v industrijskih obratih, kjer so običajno nameščeni v za to predvideno odprtino ogrevalnih naprav ali orodij. To pa je pogosto pri industrijskih procesih, ko ni potrebe po najvišjih temperaturah in sicer v živilski, gumarski, tekstilni in čevljarski industriji.

Patron grelci so zasnovani tako, da omogočajo optimalno delovanje tudi v najzahtevnejših pogojih. Njihova sestava vključuje električne uporovne žice, zaščitene s kovinsko cevjo, ki zagotavlja enakomerno porazdelitev toplote in zaščito pred fizičnimi poškodbami. Elektromehanika Hožič ponuja patron grelce različnih dimenzij, prilagojenih specifičnim potrebam vsake stranke.

Prinašajo številne prednosti za izboljšanje industrijskih procesov, saj so zaradi hitrega segrevanja izjemno učinkoviti in zaradi visokokakovostnih materialov odporni in vzdržljivi. Odlikuje jih večnamenskost, saj jih lahko uporabljamo za ogrevanje različnih komponent in so zaradi različnih velikost in oblik povsem prilagodljivi.

V podjetju Elektromehanika Hožič izdelamo kakovostne električne grelce vseh vrst. Izdelava grelnih teles je možna po standardnih načrtih in dimenzijah ali pa s prilagoditvijo vašim načrtom in željam.

Foto: elektromehanika-hozic.si/elektricni-grelci/patron-grelci/

Patron grelci Elektromehanike Hožič so na voljo z različnimi tipi priključkov, vključno z enostranskimi, dvostranskimi in priključki z enim izvodom ter maso pri nizkih napetostih. Pomembna lastnost pri namestitvi patron grelcev je, da mora biti izvrtina za največ 0,2 mm večja od premera grelca, da se zagotovi brezhibno delovanje.

Kakšen je postopek naročanja patron grelcev pri Elektromehaniki Hožič?

Pri naročanju patron grelcev je pomembno navesti glavne karakteristike želenega proizvoda, kot so napetost, moč, premer, dolžina grelca in dolžina izvoda, pri dvostranskem priključku ali vijačni navoj vijaka. Elektromehanika Hožič uporablja kodni sistem, ki vsebuje vse potrebne podatke za naročanje, kar olajša proces in zagotavlja natančnost.

Foto: elektromehanika-hozic.si/elektricni-grelci/patron-grelci/

Elektromehanika Hožič je vaš partner za grelne rešitve. Smo družinsko podjetje z 40-letnimi izkušnjami na področju izdelave grelnih teles in pripadajoče dodatne opreme. Naše električne grelce odlikuje visoka kakovost, zanesljivosti in prilagodljivost ter hkrati odlično razmerje med kakovostjo in ceno.

Podjetje ponuja celovite grelne rešitve, ki vključujejo svetovanje, izdelavo po meri in načrtu. Najpomembnejše nam je zadovoljstvo strank, kar dokazujejo številne pozitivne reference večjih in manjših podjetij po vsej Evropi, od leta 2019 pa se Elektromehanika Hožič lahko pohvali tudi z bonitetno oceno AA+.

Ne zamudite priložnosti za vrhunske ogrevalne rešitve z našimi patron grelci. Elektromehanika Hožič, podjetje z bogato tradicijo in visokimi standardi kakovosti ponuja zanesljive in prilagodljive rešitve za vse vaše potrebe po ogrevanju. Pokličite nas ali obiščite spletno stran in odkrijte, kako lahko naša grelna telesa preoblikujejo vaše ogrevalne sisteme.

Naročnik oglasa je podjetje Elektromehanika Hožič

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.