Naslovnica Trendi Poletje brez večjih programskih novosti na POP TV

Poletje brez večjih programskih novosti na POP TV

Avtor: Spletno Uredništvo
S POP TV-ja so napovedali, katere zanimive vsebine pripravljajo za naslednje tedne. Poudarek je na poročilih s športnih dogodkov in na filmih. Gledalci pa so najbrž pričakovali še kaj več.
Poletje brez večjih programskih novosti na POP TV

Prizor iz filma o teniškem čudežu družine Williams (foto: Anne Marie Fox/Warner Bros. Entertainment/Pro Plus)

Z družbe PRO PLUS, ki je lastnica blagovne znamke POP TV, so spomnili, da del ekipe športnega uredništva POP TV-ja pravkar poroča z evropskega nogometnega prvenstva, drugi novinarji to počnejo za spletno stran 24ur, tretji pa se pripravljajo na ostale poletne športne vrhunce. To bodo finale odbojkarske Lige narodov, Kolesarska dirka po Franciji in Olimpijske igre Pariz 2024.

Vendar pa za niti enega od teh treh največjih mednarodnih poletnih športnih dogodkov družba PRO PLUS nima kupljenih  pravic za neposredne TV prenose, tako da se bodo morali gledalci zadovoljiti z objavami v posebnih oddajah in dnevno-informativnih oddajah. Edina športna panoga, za katero ima ekskluzivne pravice največja slovenska zasebna televizijska mreža, pa je svetovno prvenstvo v motociklizmu.

Karavano kraljevskega razreda MotoGP čakata po en dirka v juniju in v juliju, dve v avgustu ter tri Velike nagrade pred koledarskim koncem poletja v mesecu septembru. Drugi poudarek poletnih mesecev na POP TV pa naj bi bil na filmih. Prvi od bolj privlačnih filmov z vrhunsko igralsko zasedbo bo ‘Ljubezen, poroke in druge polomije’ z Diane Keaton in Jeremyjem Ironsom, ki bo na sporedu v nedeljo, 7. julija ob 20. uri.

V petek 19. julija bo ob 23. uri predvajan makedonski film ‘Najsrečnejši človek na svetu’, v petek 2. avgusta ob 23.50 srbski film ‘Oče’ in v nedeljo, 4. avgusta, ob 20. uri na še ameriški biografski film ‘Kralj Richard’. Ta film govori o sestrah Sereni in Venus Williams, a predvsem o njunem očetu in njegovem 78 strani dolgim načrtom, kako bo svoji hčerki zapisal v teniško zgodovino. Film je posnet po resničnih dogodkih, očetov načrt pa je popolnoma uspel.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.