Naslovnica Kronika Pogrešajo Slavka in Karla, Antonijo so našli mrtvo

Pogrešajo Slavka in Karla, Antonijo so našli mrtvo

Avtor: Spletno Uredništvo
Policisti imajo v teh dneh spet veliko dela z izginulimi osebami. Danes so oznanili, da pogrešajo 44-letnega Karla Oljačiča iz Ljubljane in 60-letnega Slavka Hodnika iz Gornje Bistrice, preklicali pa so iskanje 58-letne Antonije Samotorčan, saj so jo našli mrtvo.
Pogrešajo Slavka in Karla, Antonijo so našli mrtvo

Pogrešani Slavko Hodnik iz Gornje Bistrice (foto: policija.si)

Uslužbenci Policijske uprave Murska Sobota so objavili informacijo, da bližnji od petka (2. junija) pogrešajo 60-letnega Slavka Hodnika iz vasi Gornja Bistrica, katera se sicer nahaja v občini Črenšovci. Skrivnostno izginuli Slavko je visok približno 165 cm, je suhljate postave, ima kratke rjave lase in brado, nazadnje pa naj bi imel oblečene črne hlače in krajšo temno jakno.

Policisti Policijske postaje Ljubljana Vič pa so bili danes obveščeni, da svojci že od 24. maja letošnjega leta pogrešajo 44-letnega Karla Oljačiča iz Ljubljane. Karlo je srednje postave, ima kratke temno sive lase in manjšo plešo. Oblečen naj bi bil v črna oblačila in črne športne copate, več informacij pa trenutno še ni znanih. Policija seveda prosti vse, ki bi karkoli vedeli o Karlu ali Slavku, naj jim to čimprej sporočijo.

Karlo Oljačič (foto: FB PU LJ)

Poleg tega pa je policija danes preklicala iskanje 58-letne Antonije Samotorčan, ki je bila pogrešana od 20. maja letos. Pogrešano so žal našli mrtvo na območju Vrhnike, po doslej znanih podatkih pa policisti menijo, da njena smrt ni bila posledica kaznivega dejanja.

Podobno so v okolici Ljubljane 26. maja našli mrtvega 49-letnega Andreja Lebena iz Izole, ki so ga pogrešali od sredine aprila. Izolan se je sicer največkrat zadrževal na območju Ljubljane, zato so ga tam tudi iskali, dokler ni bilo objavljeno zelo podobno obvestilo, da so ga našli mrtvega. O morebitnih vzrokih za njegovo smrt pa niso povedali ničesar.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.