Naslovnica Gospodarstvo Po poslovnem kongresu ogled tekme med Slovenijo in Srbijo

Po poslovnem kongresu ogled tekme med Slovenijo in Srbijo

Avtor: Spletno Uredništvo
Javna agencija SPIRIT Slovenija nadaljuje z organizacijo poslovnih dogodkov ob robu večjih športnih prireditev. Tokrat bo med junijskim Evropskim nogometnim prvenstvom v Nemčiji izpeljala poslovno-investicijski kongres v Münchnu in omogočila tudi ogled nogometne tekme med Slovenijo in Srbijo.
Po poslovnem kongresu ogled tekme med Slovenijo in Srbijo

Tudi ob promocijskih akcijah Spirit Slovenia v Dallasu se vrstijo poslovna srečanja (foto: FB Ambasada Slovenije v ZDA)

Javna agencija za promocijo slovenskega gospodarstva v tujini in investicije v našo državo SPIRIT Slovenija je pravkar ponovno povabila podjetja na tridnevni obisk Nemčije in k udeležbi na poslovno-investicijskem kongresu, ki bo junija v času Evropskega nogometnega prvenstva EURO 2024 potekal v kongres v Münchnu. Agencija tako nadaljuje z organizacijo poslovnih dogodkov ob robu večjih športnih prireditev s slovensko udeležbo doma in v tujini.

»Predstavniki slovenske delegacije se bodo v času obiska udeležili poslovno-investicijskega kongresa, mrežili na sprejemih in poslovnih dogodkih ter imeli možnost vodenega ogleda specializirane razstave v Tehničnem muzeju v Münchnu, lahko pa si bodo ogledali tudi nogometno tekmo Slovenija – Srbija, ki bo 20. junija 2024 v Allianz Areni (nakup vstopnice za ogled tekme je strošek podjetja),« so sporočili s Spirit Slovenija.

Poslovno-investicijski kongres ‘Invest&Connect Slovenian Business Pitch: Germany Experiences Slovenia’, ki se ga bodo udeležili tudi visoki predstavniki slovenske in nemške vlade, bo na vrsti 19. junija. Program predvideva panele o uspešnih partnerstvih, o slovensko-nemškega poslovnem sodelovanju, avtomobilski industriji kot paradnem konju sodelovanja med državama ter prihodnosti sodelovanja med gospodarstvoma na področjih visokih tehnologij in inovacij.

Dodali so, da je časa za prijavo le še do pojutrišnjem (sreda, 15. maj), k udeležbi pa so vabljena pred vsem slovenska podjetja iz strojne, elektro in IKT industrije, avtomobilske industrije in mobilnosti, logistike, energetike, turizma ter tudi zelenih tehnologij.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.