Naslovnica Trendi Pandemija ni mogla za dolgo zaustaviti snemanja serije Najini mostovi

Pandemija ni mogla za dolgo zaustaviti snemanja serije Najini mostovi

Avtor: Spletno Uredništvo

Z medijske družbe Pro Plus so sporočili, da je produkcijska hiša Perfo po dvomesečni prekinitvi spet začela snemati serijo Najini mostovi. Seveda pri tem zaradi pandemije koronavirusa upoštevajo celo vrsto preventivnih ukrepov.

Pandemija ni mogla za dolgo zaustaviti snemanja serije Najini mostoviTonska tehnika med snemanjem novih filmskih kadrov serije (foto: PR Pro Plus)

 

Ob sproščanju preventivnih zdravstvenih omejitev in omejitev ogibanja v Sloveniji se tudi snemalna ekipa serije ‘Najini mostovi’ po dveh mesecih prisilnega premora vrača na delo – razumljivo ob strogem upoštevanju preventivnih ukrepov in skladno s priporočili Evropskega filmskega združenja. Tako naj bi zagotovili maksimalno varnost celotne igralske zasedbe in snemalne ekipe, potrjujejo z medijske družbe Pro Plus.

Sicer so se drugje po svetu k snemanju prvi vrnili na Švedskem, Danskem in v Avstraliji, ker pa prav tako morajo še spoštovati stroge zdravstvene prventivne ukrepe. V Sloveniji pa se je v studio produkcijske hiše Perfo vrnila pravkar vrnila ekipa serije Najini mostovi: »Veselim se, da se postopoma vračamo v normalo, tudi kar se tiče snemanj. Seveda ob upoštevanju vnaprej predpisanih navodil in preventivnih ukrepov.

Varnost celotne ekipe je na prvem mestu in po nekajtedenski izolaciji bo izkušnje preživljanja časa doma dobrodošlo deliti s kolegi na setu,« bil zadovoljen Robert Korošec, ki v seriji igra osrednji lik Kristjana Bevka. Maša Grošelj, ki v seriji igra  glavno žensko vlogo Monike Furlan, pa je dodala, da najbrž ni edina, ki močno pogreša tudi pobočja okrog Vipave.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.