Naslovnica Oglaševanje Nomis PSP

Nomis PSP

Avtor: Spletno Uredništvo

Sodobno in kakovostno stavbno pohištvo…..

Nomis PSP

Sodobno in kakovostno stavbno pohištvo….. (foto: nomis-psp.com)

 

Nomis PSP je podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo sodobnega in kakovostnega stavbnega pohištva. Poslanstvo našega podjetja je, da vam – našim cenjenim strankam, pomagamo pri odločitvi o nakupu novega stavbnega pohištva, in sicer tako, da na koncu ne boste le zadovoljni, ampak navdušeni.

Podjetje proizvodnja in prodaja PVC okna in vrata, zimske vrtove, drsna vrata, stavbno pohištvo, zložljiva (oz. harmonika) vrata ter garažna in vhodna vrata.

Glede PVC oken vam Nomis PSP nudi dobavo in vgradnjo visokokakovostnih 6-komornih ali 7-komornih PVC elementov najstarejšega nemškega proizvajalca – INOUTIC E FORTE 85/85 s trojnim tesnilom, z dodatnim medstekelnim tesnilom ter z možnostjo zasteklitve od 24 do 54 milimetrov.

Vsa okna so opremljena so z enoročnim okovjem NT SIGENIA, ki je visoko kakovostno vrtljivo, vrtljivo-nagibno, nagibno drsno ter dvižno drsno okovje za okna, balkonska vrata nagibno drsne stene ter dvižno drsne stene. Okovje je testirano po različnih nemških DIN standardih, ima vse potrebne certifikate, namenjeno pa je odpiranju in/ali nagibanju okenskih kril s pomočjo pololive. Okovje je primerno za vse dimenzije oken, za ročno in za avtomatizirano montažo.

Tudi pri PVC vratih uporabljamo INOUTIC E FORTE 85/85, s posebnim poudarkom na  trojna tesnila, pohodni aluminijski prag 2 cm, okrasna polnila HPL 40 mm, ki so v sredici dodatno okrepljena ter imajo obojestransko Inox aplikacijo. Vsa vrata lahko opremimo z Inox deljivo kljuko in ovalno rozeto, Inox ročajem po želji ali s klasično enodelno kljuko z aluminijastim ščitom.

Na voljo je 6 osnovnih vrst vrat, vsaka pa se še dodatno razlikuje glede številnih podrobnosti, oziroma detajlov – Linija Exclusiv, Linija Elegant, Linija Moderna, Linija Standard, Linija Elite in Linija Basic.

V vsa naša vhodna vrata serijsko vgrajujemo cilindrični vložek Wilka titan, ki je odporen na poskuse prevrtanja in hkrati nudi funkcijo odklepanja oz. zaklepanja z obema ključema (notranji in zunanji) naenkrat. Prijemniki so v obliki čašic, v katere se ob vsakem zapiranju avtomatsko zaskočijo varnostni zatiči.

Nomis PSP 1

Vrata veljajo za hišni statusni element….. (foto: nomis-psp.com)

 

V naši ponudbi so tudi vse bolj priljubljeni zimski vrtovi. Preživljanje časa v takih prostorih namreč daje občutek pristnega stika z naravo, povečuje udobje vašega bivalnega prostora in s tem tudi kakovost vašega življenja. Nomis PSP vam nudi vrhunsko kvalietno ogrodje zimskega vrta, očesu prijetne skladne in obenem tradicionalne oblike, bogato izbira detajlov in izdelavo po naročilu.

Zimski vrt se lahko prilagodi vsakemu slogu in vsaki že obstoječi zgradbi, svetloba in narava pa tako postaneta del našega vsakdana. Z zimskim vrtom lahko celo prekrijete vaš zunanji bazen, zakaj pa ne?

Nepogrešljiv del oken, vrat in vseh vrst steklenih pregrad so žaluzije, ki so ključne za prilagajanje svetlobe oziroma sence po vaših željah, zato tudi njim posvečamo posebno pozornost. Zgradba žaluzij omogoča enostavno rokovanje in večstopenjsko zasenčenje prostor.

Notranje žaluzije sicer poživijo prostor, velika izbira barv pa pripomore k še prijetnejšemu estetskemu videzu vašega bivalnega prostora. Žaluzije se montira na notranji strani okna ob steklu na posebne letvice.  Zunanje žaluzije so odlične v vlogi senčenja in odboja odvečne sončne toplote, na voljo pa so v različnih izvedbah.

Podobna je funkcija rolet. Podometne roletne omarice so sicer skrite pod fasado (in jih je zato potrebno vgraditi pred nanosom fasade), pri zunanji izvedbi pa je roletna omarica vidna. Na voljo so različne možnosti barvnih kombinacij in oblik omarice, s katerimi lahko še dodatno popestrite videz kateregakoli objekta. Nadokenske rolete pa se vgradijo skupaj z oknom in sicer gre za roletne sisteme, ki se s posebnimi spojnimi profili pritrdijo na sam okenski okvir.

Tudi rolete vam prinašajo številne koristi. Spuščena roleta pozimi pomeni prihranek toplote, saj se izguba toplote lahko zmanjša do 30%.Spuščena roleta je najboljša zaščita proti vetru, dežju, snegu,  premočni sončni svetlobi in vročini, pa tudi morebitnim vlomilcem zagreni življenje. Nove rolete MRB – MULTI ROLL BOX pa omogočajo poleg roletnega plašča tudi uporabo vgrajenega komarnika ali Screen senčila. Naše roletne sisteme lahko upravljate s klasičnim ali z daljinskim stikalom, omogočajo pa popolno zatemnitev in miren spanec tudi podnevi.

Nomis PSP 2

Zimski vrt je vse bolj priljubljen del hiše…..(foto: nomis-psp.com)

 

Naša bogata ponudba pa ne bi bila popolna, če ne bi bilo v njej še posebnih senčil, kot so klasične rolo, dvojni rolo in tende, ter zložljivih garažnih vrat, kot so rolo kasetna vrata, sekcijska garažna vrata in sekcijska garažna vrata s pogonom.

Posebno omembo pa si zasluži tudi naš inovativni ogrevalni sistem Novosino. Gre namreč za ogrevalno mrežo na osnovi steklenih vlaken ter za visoko prevodno prevleko z zaščitnim premazom. Za sistem Novosino so značilni naravni materiali in visoka energetska učinkovitost.

Nomis PSP – za kakovost in trajnost vašega stavbnega pohištva!

 

NOMIS PSP
Proizvodnja stavbnega pohištva
Prosenjakovci 97
9207 Prosenjakovci

Kontakti:
Tel: +386 (0) 59 097 552
E-mail: info@nomis-psp.com
Spletna stran: www.nomis-psp.com

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.