Naslovnica Trendi Nogometna drama in akcijski spektakel

Nogometna drama in akcijski spektakel

Avtor: Spletno Uredništvo
Planet TV bo za ta konec tedna gledalcem ponudil dramatične zaključek prve slovenske nogometne lige in premiero akcijske uspešnice ‘Ledeni morilec: Vrnitev’.
Nogometna drama in akcijski spektakel

Jasona Stathama nikakor ne pustijo uživati z Jessico Albo na tropskem otoku  (foto: PR Planet TV)

Planet TV bo jutri, v soboto, ob 20. uri predvajal neposredni prenos tekme med Mariborom in Muro, ki se potegujeta za naslov prvaka Slovenije. Za osvojitev naslova mora Mura zmagati, medtem ko Mariboru na domačem igrišču zadostuje že točka. Že ob 16. uri, bo na programu Planet PLUS na vrsti prenos tekme Celje : Koper, ki odloča o predzadnjem mestu, istočasno pa bo na Planet 2 na vrsti tudi dvoboj Domžale : Aluminij.

V nedeljo ob 21.30 na Planetu TV na sporedu akcijska uspešnica ‘Ledeni morilec: Vrnitev’, ki bo obenem premiera za slovenski televizijski trg. Zvezde filma so Jason Statham, Jessica Alba, oskarjevec Tommy Lee Jones in Michelle Yeoh. »’Ledeni morilec: Vrnitev’ je še presegel uspeh svojega predhodnika in ob 40-milijonskem proračunu po svetu zaslužil več kot 125 milijonov dolarjev.

Akcijski prizori so tokrat še razkošnejši, Stathamova karizma pa vedno znova prepriča,« prav napovednik filma. Sicer gre tudi pri tem filmu za predelavo starejše produkcije, ledenega morilca Arthurja Bishopa je namreč že v sedemdesetih letih igral legendarni Charles Bronson.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.