Naslovnica Kronika Nič novega o izginulih osebah

Nič novega o izginulih osebah

Avtor: Spletno Uredništvo
Slovenska policija včeraj še ni preklicala iskanja dveh izginulih moških. Oba sta izginila na Štajerskem, oba že pred tednom dni… Danes dopoldan pa je sledila novica, da so enega od izginulih našli in je z njim vse v redu.
Teden je mimo, novic o izginulih osebah pa ni

Fotografiji obeh izginulih oseb (foto: policija.si)

Do trenutka nastanka tega članka slovenska Policija še ni preklicala iskanje 65-letnega Branka Duha iz Maribora, pa tudi kakršnihkoli drugih novosti ni bilo moč zaslediti. Sorodniki so izginulega možakarja nazadnje videli na območju železniške postaje Maribor Tezno prejšnjo nedeljo (23. junija 2024) in sicer okrog 10.30. Pogrešani Mariborčan je visok 180 centimetrov, ima kratke sive lase, je suhljate postave in običajno nosi tudi korekcijska očala.

Po podatkih s strani njegovih bližnjih naj bi bil najbrž oblečen v džins hlače in rumeno kratko majico z oranžnimi črticami, obut pa v črne čevlje. Že dan zatem pa je na drugi strani Štajerske izginil še drugi, mlajši moški. Od prejšnjega ponedeljka (24. junija 2024) je namreč pogrešan 30-letni Emrah Hodžić, državljan Bosne in Hercegovine, ki pa začasno biva v Šoštanju. Slednji naj bi se vrnil domov v BiH, a očitno do tam ni nikoli prispel.

»Pogrešanega so nazadnje videli v ponedeljek okoli poldneva, na avtobusni postaji v Velenju, ko se je z avtobusom odpeljal v BiH. Pogrešani je visok okoli 170 cm, vitke postave. Ima svetle lase in svetlo brado. Vse, ki bi pogrešanega opazili ali kar koli vedeli o njegovem izginotju, prosimo, naj o tem obvestijo Policijske postajo Velenje (03 898 61 00), pokličejo na telefonsko številko 113 ali anonimni telefon policije 080 1200,« za informacije prosi Policija, podobno pa velja tudi za izginulega Mariborčana.

* Op. ured.: Kmalu po objavi članka so Emraha Hodžiča našli, oziroma je Policija objavila, da je z njim vse v redu.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.