Naslovnica Kronika Neja je spet odšla v neznano

Neja je spet odšla v neznano

Avtor: Spletno Uredništvo
Ljubljanski policisti so ta teden ponovno prejeli prijavo, da je neznano kam odšla Neja Stante. Za 49-letno ženska iz prestolnice, ki potrebuje pomoč, je to že četrto izginotje v zadnjih treh letih.
Neja je spet odšla v neznano

Fotografija izginule Neje (foto: policija.si)

Med sporočili za javnost oziroma uradnimi obvestili slovenske Policije se je konec tedna znašla tudi nova prošnja za pomoč pri iskanju izginule osebe. Policisti postaje Ljubljana Šiška so bili obveščeni, da bližnji ponovno pogrešajo 49-letno Nejo Stante iz Ljubljane. Izginulo žensko naj bi nazadnje videli v torek (19. marca 2024), v dopoldanskem času in sicer prav na območju Šiške.

»Pogrešana je visoka okoli 160 centimetrov in je močnejše postave. Ima dolge oranžne lase in nosi korekcijska očala s temnimi okvirji. Oblečena je bila v modre kavbojke in zeleno jakno, obuta pa v bele športne čevlje. S seboj naj bi imela črno ramensko torbico. Gre za osebo, ki je potrebna pomoči,« so tokrat zapisali v sporočilu za javnost Generalne policijske uprave (GPU), pri čemer je potrebno poudariti, da gre torej za osebo s posebnimi potrebami.

Sicer pa je ta primer drugače od ostalih izginotij predvsem zato, ker ni prvič, da je ta Ljubljančanka zatavala neznano kam. Prej nasprotno, to je namreč to že četrto izginotje v zadnjih treh letih. Kot vsakič doslej so policisti tudi tokrat objavili klasične kontaktne telefonske številke (npr. 113) in dodali, da bodo informacije kogarkoli bi vedel kaj več o Neji, sprejeli na prav vsaki policijski postaji v državi.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.