Naslovnica Trendi Najlepši kotički Hrvaške vsako nedeljo na POP TV

Najlepši kotički Hrvaške vsako nedeljo na POP TV

Avtor: Spletno Uredništvo
Na POP TV se s prihodom lepših sončnih dni napoveduje nova potopisna oddaja. Poimenovali so jo ‘Najlepši kotički Hrvaške, na sporedu bo vsako nedeljo popoldan, v njej pa bo hrvaška voditeljica Riana predstavljala naravne in ostale lepote Hrvaške.
Najlepši kotički Hrvaške vsako nedeljo na POP TV

Na program POP TV že  naslednjih dneh prihajajo hrvaške turistične atrakcije (foto: PR POP TV)

Z družbe PRO Plus, oziroma z njene POP TV so napovedali, da na male ekrane prihaja nova potopisna oddaja. Že naslov oddaje pove vse. Imenuje se namreč ‘Najlepši kotički Hrvaške, zato bodo gledalci lahko spoznavali bolj ali manj skrite turistične bisere sosednje države. Voditeljica bo Hrvatica Riana Petanjek, ki sicer študira v Sloveniji, tako da s slovenskim jezikom nima težav.

 “Televizijska potopisna zgodba Hrvaške me je prevzela zato, ker ne gre le za plaže in morje, vsaka oddaja je mini dokumentarec o določenem mestu, kjer boste lahko razširili svoja obzorja; dobesedno in metaforično. Spoznali boste naravo, kulinariko, nasvete lokalcev, pa tudi muzeje in nasvete za aktivno preživljanje prostega časa,” pravi voditeljica Riana Petanjek, ki bo v prvi epizodi obiskala Zadar.

Nova oddaja ‘Najlepši kotički Hrvaške’ bo na sporedu bo vsako nedeljo popoldan, točno ob 17. uri, v njej pa se bodo vrstile naravne lepote, gastronomskimi okusi in sproščujoče uživanje, pogosto pa bo vse začinjeno še s kančkom pustolovskega pridiha.

Želja ustvarjalcev oddaje naj bi bila predvsem ta, da bi slovenskim gledalcem hrvaško kulturo predstavili na nekoliko drugačen način. Seveda pa se v ozadju skriva tudi reševanje najpomembnejšega vprašanja, s katerim se celo leto ubada skoraj vsak povprečen Slovenec – kam oditi na naslednji dopust?

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.