Naslovnica Slovenija Najboljši okusi Primorske na festivalu Park Wine Stars

Najboljši okusi Primorske na festivalu Park Wine Stars

Avtor: Spletno Uredništvo
Nova Gorica bo konec meseca spet gostila vrhunski gastronomski dogodek. Napoveduje se namreč 7. festival ‘Park Wine Stars’, na katerem bo se tokrat predstavilo prek 20 priznanih primorskih vinarjev, za primerno kulinarično spremljavo pa bodo poskrbeli izkušeni domači chefi.
Najboljši okusi Primorske na festivalu Park Wine Stars

Prizor z ene od prejšnjih izvedb festivala Park Wine Stars (foto: PR Hit)

V Hotelu Park v Novi Gorici se za petek, 27. januarja 2023, spet napoveduje zelo mikaven večer za vse ljubitelj dobrih vin in vrhunske kulinarike. Ponovno bo namreč na sporedu festival primorskih vin in kulinaričnih dobrot, ki so ga poimenovali ‘Park Wine Stars’. Ta festival izbranih okusov, ki ga organizira lokalna igralniško-hotelirska veriga Hit, se je lepo uveljavil, saj je bil doslej vsakič zelo dobro obiskan.

V novogoriškem Hotelu Park, natančneje v njegovi znani restavraciji Tiffany, bodo tako tudi letos obiskovalci nazdravili z izbranimi žlahtnimi kapljicami, ki bodo zastopala vse štiri primorske vinorodne okoliše – Goriška Brda, Vipavsko dolino, Kras in Slovensko Istro. Svoja vrhunska vina bo osebno predstavljajo več kot dvajset primorskih vinarjev, tako da bo izbira glede enološkega del večera zelo pestra.

Vzporedno z okušanjem vinskih arom pa se bodo obiskovalci festivala ‘Park Wine Stars’, ki je letos na vrsti že sedmič, lahko prepustili tudi kulinaričnim razvajanjem. Zanje bodo spet svojimi poskrbeli domači Hitovi chefi, ki bodo svoje priložnostne kreacije predstavili v degustacijskih kotičkih. Da bo večer elegantno izpopolnjen, pa bo z glasbeno kuliso poskrbel DJ Adriano Roy, ki ga bodo na bližnjem odru pospremili vznemirljivi plesni nastopi.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.