Naslovnica Trendi Na Planet TV danes starta nova turška serija Zapeljivec

Na Planet TV danes starta nova turška serija Zapeljivec

Avtor: Spletno Uredništvo
Danes popoldan se Planet TV pričenja nova turška melodramatična serija ‘Zapeljivec’. Serija je lani tudi izven Turčije pritegnila veliko gledalk in gledalcev – morda zato, ker govori o radoživem mladeniču, za katerega se družina odloči, da ga morajo na vsak način spraviti v red in ga zato oženiti.
Na Planet TV danes starta nova turška serija Zapeljivec

Glavna igralca serije Afra Saracoglu in Mert Ramazan Demir (foto: PR Planet TV)

Potem, ko se je včeraj na Planet TV iztekla zadnja epizoda turške serije ‘Odvetnica za ločitve’, se že danes v torek, 6. junija ob 17. uri pričenja nova turška nadaljevanka. Nova melodramatična serija nosi naslov ‘Zapeljivec’ (originalno ‘Yali Capkini’), govori pa o radoživem in lahkomiselnemu mladeniču Feritu, ki svoji ugledni družini povzroča težave. Ded, ki je glava družine, se odloči, da morajo vnuka spraviti v red.

To pa naj bi ne dosegli z kakšno obliko fizičnega nasilja, ali na primer z vpoklicem v vojsko, temveč na bolj intriganten način – z dogovorjeno poroko. »Mert Ramazan Demir igra Ferita Korhana, mladeniča iz premožne družine, ki je znan po svojem razvratnem življenju. Njegov ugledni ded Halis Aga, ki je zgradil družinski imperij, je naveličan vnukovega lahkomiselnega obnašanja, zato sklene, da mu bo poiskal spodobno nevesto.

Primerno kandidatko najde v Seyran (Afra Saracoglu), mladenki iz njegovega rodnega mesta Gaziantepa, toda njegove načrte ovirata nasprotujoča si značaja ženina in neveste ter družinske skrivnosti,« razkriva napovednik. Zgodba je nastala po resničnih dogodkih, ki jih je v svoji knjigi popisala Gülseren Budayociglu, sicer tudi avtorica ‘Istanbulske neveste’. Serija ‘Zapeljivec’ bo na sporedu od ponedeljka do petka ob 17. uri.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.